Jak najbardziej polecam ! (2) Gabinet ten polecam osobom, które m.in. mają różne znamiona, pieprzyki,... Ewelina masakra... (1) rejestracja błyskawiczna na ''za tydzień''...;> Pani doktor lekko... tru Nareszcie coś (1) Teraz nie boję się STRASZNEJ pani dentystki!!! Moje dziecko chodzi tam z... Ewcia
klinika (1) Jestem pacjentką tej kliniki już bardzo długo, na początku leczyłam się w... ola super! (1) Bardzo polecam o. chirurgii.Wysoka jakość i kultura! Dobra jakość leczenia,... mer Gorąco polecam!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością i z czystym sumieniem mogę polecić Pana doktora... iwona s. Polecam (1) Polecam Pana Doktora. Miły, sympatyczny, konkretny, wszystko tłumaczy, jest... pacjentka Wszysko super! (1) Pinia doktor, to miła i konkretna osoba. Czas oczekiwania na wizytę nie... Anna super (1) Nie ma co ukrywac, byla to moja pierwsza wizyta u ginekologa, Pani doktor... jami super polecam :) (1) Korzystam w usług tej pani od ponad roku dosyć często z powodów bólu... Magda Ujeścisko nie ma idealnych pacjentów ;)) (1) Polecam dr Kujawa ;)) Trafnie rozpoznaje problem pacjentki,stara sie pomóc... wierna pacjentka POLECAM (1) POLECAM i jeszcze raz polecam. Chodzę z synkiem do Pani Dr odkąd skonczył... aga Polecam (1) dzisiaj z synkiem (6lat), byłam na pobraniu kwi, a że on panicznie boi się... Iza operacj tarczycy (1) Profesjonalni i troskliwi lekarze ( w szczególności dr Tomasz Osęka),... martad podziękowania (1) Również podzielam zdanie przedmówców, szpital MSWiA bardzo dba o dobro... martka-04 BARDZO KOMPETENTNY LEKARZ!!! (1) Jestem jego pacjentką od dłuższego czasu.Prowadził moją pierwszą ciążę.... aga Zapisy do lekarza pierwszego kontaktu (1) Nie oceniam całości, pragnę poruszyc tylko jedną kwestię: zapisów do lekarza... Sil Zdecydowanie polecam! (1) Jest to trzeci gabinet do którego trafilam w ostatnim czasie, w... Karolina LUDZIE OMIJAJCIE TEN OŚRODEK Z DALEKA JAK MOŻECIE!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zarejestrowanie się do lekarza graniczy z cudem. Bardzo trudno się dodzwonić.... PACJENT badania mailem (1) rano poniedzialek badanie, informacja, ze wynik mozna odebrac osobiscie tego... pacjentka