kuk - opinia (1) Ten lekarz jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, jest doskonałym... kuk Pomoc dla chorego syna (1) Syn, który podchodził do tego typu zabezpieczenia sceptycznie, już po... Róża To była wspaniała ekstrakcja (1) To była wspaniała ekstrakcja, bardzo miły pan stomatolog ( nazwisko na M) i... Alicja B
Bogdan - opinia (1) Polecam, szczególnie miła atmosfera, przystepne ceny i krótkie terminy.... Bogdan gosia (1) Lekarze i pielęgniarki są życzliwi i pomocni jedynie nie polecam pedjatry dr.Z.. gosia Szczerze polecam ! (1) Od wielu miesięcy borykałem się z poważnymi problemami alergologicznymi.... Jakub profesjonalnie (1) jendym słowem profesjonalnie, nie ma gadki szmatki tylko same kokrety,... żaneta Nareszcie jestem zadowolona (2) To pierwszy lekarz, któremu nie muszę mówić, co dolega mnie, albo córce. Ba... Joanna Odmówiono nam wykonania planowanego zabiegu!!! (1) Witam, Od listopada czekamy na zabieg wycięcia migdałków u dziecka. Dziś na... aniuko Katarzyna Duraj - opinia (1) Prawdziwy specjalista jakich mało, leczy a nie umawia na kolejne wizyty Katarzyna Duraj Elżbieta Baranowska - opinia (1) Mezoterapia to działa!!! Robiłam sobie mezoterapię skóry głowy. Miałam... Elżbieta Baranowska Adam Witkowski - opinia (1) Polecam! Korzystałem z porady u dr Jasiel-Walikowskiej. Nowa pani doktor w... Adam Witkowski kolonoskopia - nie taki diabeł straszny....... (1) Cieszę się ,że w tej właśnie przychodni "zaliczyłem" pierwszą w życiu... JUŻ NIE "CIĘŻKO PRZESTRASZONY" Odradzam !!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam tego PANA. W mojej opinii nie zasługuje On na miano lekarza .... Monika CHOLECYSTEKTOMIA WYCIĘCIE WORECZKA, PODZIĘKOWANIE:) (1) 18.03.2009 MIAŁAM ZABIEG CHOLECYSTEKTOMII W CLINICE MEDICA. CHCIAŁAM... HANIA W. satysfakcja 100% (1) Mając spore problemy motywacyjne i niskie poczucie własnej wartości udałem... Wojciech Z właściwy człowiek na właściwym miejscu (1) Profesjonalista, rzetelnie informujący o tym co zamierza wykonać pacjentowi.... pacjentka Poród (1) Witam. Pomimo ogólnie panującej opinii o tym szpitalu, postanowiłam tam... Isia REWELACJA (1) Gorąco polecam Panią Doktor, z małą przerwą korzystam z Jej usług od prawie 8... Agnieszka PACJENTKA - opinia (1) DOBRY LEKARZ SPECJALISTA LECZ NAPRAWDE DROGI WIZYTA KONSULTACJA 100 ZŁ... PACJENTKA