bardzo miła obsługa (1) staraja sie pomóc klientowi, chca aby klient płacił mniej bo po co przepłacac... katrina nie polecam (1) Szczerze odradzam. Recepcja na niskim poziomie, Pani nie umie skontrolować... zawiedziona Polecam (1) Pani Małgorzata zajmowała się mną w trakcie ciąży, gdy miałam ucisk na... Magdalena
Moja opinia. (1) Polecam doktora.Bardzo dobry fachowiec i miły człowiek. H.R. Magdalena - opinia (1) Swietny specjalista. Byłam u Niego z córką, której bardzo pomógł.Teraz... Magdalena Bardzo solidny optyk (1) Witam, braliśmy razem z narzeczoną po parze okularów, Pani wykazała się... Bartek Kompletny brak kultury. (1) Na początku swojego istnienia przychodnia działała sprawnie, obecnie zarówno... była pacjentka polecam (1) wspaniały człowiek.osoba,do której mam pełne zaufanie.jeśli mamy jakieś... paulina g. POLECAM (1) byliśmy bardzo zadowoleni.Pani dr.to miła i ciepła kobieta.podeszła do... paulina g. Obsługa dzieci (1) Moja córka także miała pobieraną źle krew (boleśnie i zalano krwią ją i jej... XQZ Próbowałem się zarejestrować do chirurga, (1) ale Panie w recepcji powiedziały, że muszę mieć skierowanie od ogólnego, do... pacjent Dr Grzegorz Jańczewski (1) Bardzo polecam!!! Wspaniały lekarz i bardzo miły człowiek.To nalepszy... M.P. Jak na pierwszy kontakt z taką poradnią to SUPER! (2) Uważam że bardzo fachowa i miła obsługa ze strony lekarzy i personelu... Klemens MOJE SPOSTRZEŻENIA (3) Witam! Jeżdzę tam z synem od roku i uważam, że jak na nasze polskie warunki,... Beata z Ludwikiem z Bytowa super (1) polacam pania doktor, lecze sie u niej od 6 lat i naprawde nie znam lepszego... Ewa G Fachowiec i Człowiek (1) odwiedzam gabinet p.doc.Olszańskiego od 7 lat i to z różnymi problemami... Roman pacjent rewelacja!!!!!!! (1) Pomimo naprawdę panicznego strachu przed wizytami u stomatologa, to Centrum... paulina Uciekajcie!! (1) byłam u pani dr w Przychodni na Piastowskiej.Tragedia-to najlepsze słowo!Pani... Iwona K BEATA - opinia (1) super nic dodac nic ujac brakuje mi pani oli zarebskiej:( BEATA Pełen profesjonalizm! (1) Pełen profesjonalizm zarówno podczas przygotowania do zabiegu, jak i w... Wiktor But