nowa jakość usług (1) miła atmosfera, obsługa pacjenta: fachowa i sprawna; polecam każdej osobie,... L.H. nie straciłam zęba, dziękuję:-) (1) pełen profesjonalizm, miłą obsługa także w recepcji:-) miałam zostawione... Paulina Moja przychodnia (1) Z usług przychodni korzystam od wielu lat. Zawsze byłam zachwycona miłą... wierna pacjentka
polecam (1) Do pani Kowalewskiej trafiłam zupełnie przypadkiem, kiedy mój ginekolog... mamusia TRAGEDIA (1) Panie w rejestracji powinne zmienić pracę. Są nie douczone, kiedy przyszłam... B1W polecam (1) jestem bardzo zadowolona, doradzi, podpowie. Ceny przystępne zarówno za... mama Krzysia Dr Świętoń (1) Super lekarz Mielonka kasia - opinia (1) przychodnia bardzo ładna zadbana czysta .personel podejście do pacjenta super. kasia dr Fiutowski (1) Super człowiek, miły, delikatny, super lekarz. pacjentka dr Olszewski (1) Byłam na usg 3d. Badanie przeprowadzone bardzo szczegółowo, dostałam dvd oraz... marta_malbork Ok (1) Oddział III zakaźny jest ok.,a w szczególności jego perfekcyjny personel... Szlachcic Mazl_tow - opinia (1) Bardzo symaptyczna, kompetentna Pani Doktor. Mazl_tow polecam (1) Miła, fachowa opieka, uśmiechnięte panie w rejestracji! Bez problemu... Ania ze Świetojańskiej dot. jakości pracy internisty i recepcji (2) Byłam pod wrażeniem życzliwości i dokładności badania dokonanego przez dr... Anna J. Polecam!!! (1) Sprawnie, szybko, bezbolesnie. Wlasciwie nie zauwazylem, kiedy zabieg... marek Rewelacja!!! (1) Byłam z mężem i z córeczką. doktor był uprzejmy i rozwiał wszelkie stresy na... Jokerka Zdecydowanie odradzam (1) Zdecydowanie odradzam wizytę w Evi-med\'zie. Dr O.i nie powinien wykonywać... AL-P kpina (1) nie można się dodzwonić, a lekarz do którego poszłam po raz pierwszy leczył... studentka polecam ! (1) a ja polecam, mile panie w dodatku ladne, milo sie rozmawialo, milo wybieralo... patryk Kasia - opinia (1) swietna obsluga i fachowe podejscie do pacjenta.polecam Kasia