Opinia (1) Cieszę się z możliwości wyrażenia opinii o moim Lekarzu Pierwszego... Pacjentka wdzięczna za troskliwą Iwona Skwierz-Bogdańska (1) świetny chirurg z profesjonalnym i ludzkim podejściem do pacjenta Anna ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 8 -iu lat. Zaczęłam chodzic do Pani... Viola C.
? (1) Miałam nadzieję, że źródło problemów zostanie dokładnie obejrzane, że lekarz... annelein świetny lekarz (1) fachowe podejście, miła atmosfera, cierpliwość w odpowiadaniu na pytania,... Majaki Gastroskopia (1) Gastroskopia przeprowadzona bardzo szybko, siostra, która pomagała lekarzowi... Katazryna jestem zadowolona (1) bardzo mily lekarz wszystko konkretnie opowiedział bardzo dokładnie badał... asia ocena (1) do lek.neurologa{pomimo umówionej godziny}trzeba czeka czasami 2 godz.nie... stanisław ludzki lekarz (1) Dr Piskulak prowadził moją drugą ciąże i bez porównania lepiej mi wszystko... Magda Super fajna (1) Ja zaczęłam chodzić do pani doktor jeszcze w spółdzielni. Potem na Chełam. To... mag Rejestracja super! (1) Jeszcze nie byłem na wizycie, ale sam sposób rejestracji świadczy o tym jak... Wonaszek Piotr Jestem oczarowana ! (1) Bardzo i to bardzo jestem zadowolona z wizyty i leczeniu u Pana doc.... Barbara beznadzieja (1) -niechętnie przyjeżdzają na wezwanie do domu chorego (pomimo poważnego stanu... A.B. POLECAm:)!!! (2) Szczerze polecam ten gabinet jak i Pana Jacka T. - bardzo sympatyczny... Natalia warto! (1) swietna obsluga, pobieranie krwi pierwszy raz bylo przyjemnoscia a nie... igielka Dołączam się do opinii (1) Potraktowano mnie tam wyjątkowo "z góry", gdy w mocno zaawansowanej ciąży i z... Mi Jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej (1) Od samego początku należę do tej przychodni. Obecie i moje dziecko tam... jedna z wielu pacjentek klinika -laguna w gdansku (1) Mialam zabieg 26 lutego dokladnie wczoraj ,jestem pod wrazeniem brak... ola bardzo, bardzo polecam :-) (1) Mam trojke dzieci, doswiadczylam kontaktu z bardzo wieloma ginekologami i... Paulina Nie polecam (1) Również mialem nieprzyjemność dwukrotnie się tam udać, raz z wbitym w ręke... Poszkodowany Gdynianin