super:) (1) Bardzo przyjemny pan doktor. Ceny jak z Pikutkowa Dolnego a nie Gdanska.... mama Kuby mala_mi25 - opinia (1) Wprawdzie nie przekonał naszego synka, że lekarza nie trzeba się bać ale... mala_mi25 Konkretny lekarz (2) Konkretny lekarz. Zero emocji, uśmiechu. Wywiad, leczenie, rokowanie,... nika
Nie polecam (1) W Eurodencie miałem robione 2 zęby. Pierwszy rok temu- nie narzekam do... Piotr Polecam (1) Trafiłam do Pani Moniki dzięki ,,poczcie pantoflowej" i jestem bardzo... Kasia Kontuzja stawu skokowego (1) W wyniku odniesionej na lodowisku kontuzji kostki trafiłam do doktora... Mirosława Czurylik zły lekarz (1) Nie polecam. Nie skierował pacjenta w wieku 55 lat na podstawowe badania PSA... pacjent nowa profesjonalna obsługa (1) Bardzo miła obsługa. W krótkim czasie straciłam na wadze 3 kg. :) Pani... Maria Nie maja diabetologa (1) Ogłaszaja sie, że maja poradnię cukrzycową, ale tylko straciłam czas i troche... Gosia Najlepszy lekarz na świecie !!! (1) Wiedza, myślenie, empatia i poczucie humoru ! Małgorzata Wójcik nie polecam (2) niestety poza utratą sporej ilości pieniędzy i wielu onbietnic efekt jaki... astamtyk klinika nie taka zla jaka ja opisuja (1) Jako pacjentka, nie rozumiem tych negatywnych opinii wystawionych na lamach... Maja z corka SUPER GABINET (1) Korzystałem z usług gabinetu GRACILIS i jestem bardzo zadowolony. Panuje tu... Krzysztof J. Swietnie (1) Witam. Mam przyjemność korzystania z tego gabinetu stomatologicznego i mogę... Marcin Laryngologia / tonsilektomia obustronna (1) dzięki personelowi, lekarzom i pielegniarkom (cudowne kobiety) całe... Marcin H. lekarze tak, pielęgniarki nie! (1) Nigdzie na świecie nie ma chyba tyle pielęgniarek z tak wielkim fochem na... Patrycja Naprawde polecam! (1) Moja córeczka bardzo bała się wizyt u denysty, niestety nawet do tego stopnia... Aneta Polecam (1) Pierwszy logopeda do którego mój syn chciał sam iść na kolejną wizytę... Beata S Skutecznie i profesjonalnie za najlepszą cenę (1) Jak dotychczas schudłam 7kg w 2 miesiące. Nie jestem katowana jakimiś... Agata Gorąco polecam! (1) Fachowa obsługa, krótki czas oczekiwania na wizytę, łatwy dojazd go gabinetu. Małgosia