a ja polecam (1) Ja leczylam sie kilkakrotnie u dr U. Moze i jest malomowny, ale nadzerke mnie... Lucyna jolanta suchocka - opinia (1) Bardzo polecam.Mój synek ma 5lat i ma proste opóźnienie mowy .Już po... jolanta suchocka Marek Koziński - opinia (1) Mimo wyraźnego wskazania na recepcie, sprzedano mi lek dla dziecka powyżej 6... Marek Koziński
ząb uratowany!! (1) Pani doktor uratowala mojego zęba lecząc go mikroskopowo. pełen... mika Fantastyczni specjaliści leczący w rodzinnej atmosferze (1) :-) właśnie wróciłam z zabiegu z tego oddziału. Przede wszystkim, cały... Kaś Szczerze polecam ! (1) Dr Gniadek prowadził 2 z moich 3 ciąż i mozna powiedzieć,że m. in. dzięki... Marzena g - opinia (1) Szczerze odradzam!! Panie z laboratorium nie potrafią nawet pobrać prawidłowo... g P O L E C A M (1) Goraco polecem wszystkim , ktorzy kiedykolwiek zostali skrzywdzeni przez... Oreor Dodzwonic sie do przychodni graniczy z cudem (1) Tak jak jedna z przedmowczyn napisala: dodzwonic sie do tej przychodni... biscop dr.Stencel (1) Dość długo zastanawiałam się nad swoją opinią i myślę, że bedzie pomocna przy... Monika pomogli, ale nadal źle. (1) no,ja tam byłam jakieś.. 9 lat temu, miałam podejrzenie reumatyzmu, a tu... Dorota rehabilitacja (1) bardzo dobra i fachowa pomoc , profesjonalna wiedza chłopaków umiejących... piotr piotr - opinia (1) bardzo dobra obsługa piotr Krystyna Kapla - opinia (1) Jestem po operacji wyrostka żółciowego i chciałabym podzielić się pewnymi... Krystyna Kapla kłopoty z kręgosłupem (1) Dr Macijowi Laskowskiemu za fachową pomoc , opiekę , bezbolesne postawienie... Dorota Dąbrowska Wspaniały lekarz (1) Kiedyś do doktora trafiłam przez przypadek, gdy inny lekarz skierował mnie na... laura Fatalme rejestratorki (1) Pan (paniusie raczej)i z rejestracji zachowują się jak kobiety z minionego... Agnieszka NAPRAWDĘ WARTO SIĘ TU LECZYĆ (1) Jestem pacjentem dr Łosia od 9 lat.Pamiętam jak wtedy chodziłem do jego... UŚMIECHNIĘTY :) szybko sprawnie i profesjonalnie... (1) ...tak w kilku slowach moge opisac obslugę w Lagunie a to ważne z uwagi na... Patryk cudowny lekarz (1) od kilku lat jestem pacjentką Wspaniałego Lekarza dr Piotra Chmielweskiego... agnieszka