ENDOMED (1) Bradzo polecam Dermatolog Wenerolog Korczak-Michałowska. Konkretna ,... Kamil Polecam (1) Mila i profesjonalna obsluga....duzy wybor asortymentu w przystepnych... Ryszard mój lekarz (1) Od kilku tygodni jestem pacjentem dr Kujawskiej ,wreszcie nie boje się... adam
Poradnia K... (1) Potwierdzam to, co napisały moje poprzedniczki. Czy to nie jest straszne?... wiktoria Karolina - opinia (2) dzieki pani doktor wylądowałam w AM w Gdańsku , córka również. choruję na HCV... Karolina dorota - opinia (1) Od lat korzystam wraz z rodziną z pomocy p. Damiana i nigdy sie nie zawiedliśmy. dorota Miło i profesjonalnie. (1) Trafiłem do gabinetu poleconego przez znajomego.W Curodentalu zostałem miło... Jacek Polecam dr. Wilkowską w 100 % (1) Polecam dr. Wilkowską w 100 % z pełną świadomością. Dr. Wilkowska to nie... Michał SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana doktora. żaden lekarz nie był w stanie... Jult kasia - opinia (1) polecam gorąco dr Czerwińskiego,bardzo sympatyczny i znający się na rzeczy... kasia Od 12 lat (1) regularnie co 6mcy odwiedzam gabinet Pani B.. Jako osoba jest bardzo uprzejma... maja Świetny lekarz (1) Pojawilam się u pani dr nie mogąc zajść w ciąże. Po pierwszej wizycie i po... Lenkawejherowo opieka po stłuczce (1) po tytułowej stłuczce trafiłam do szpitala na zaspie, gdzie...nie stwierdzono... Marta i MAriusz Polecam (1) Przemiła Pani doktor rzetelnie odpowiadała na każde moje pytanie,czysty i... Patrycja Apteka zamknieta? (1) Nie odbieraja telefonow nie odpowiadaja na e-mail, niby prowadza dzialalnosc... Piotr bardzo fajna lekarka (1) Jestem zadowolony, bo sie błakałem z problemem drętwień od cukrzycyi.... Garbatek odradzam (1) Zarejestrowanie się do lekarza graniczy z cudem. Bardzo trudno się dodzwonić.... Wiola Zdecydowanie polecam !!! (1) fachowiec w każdym calu, jedyny problem to kolejki, ale warto czekać. Jest... Michał Zdecydowanie na tak (1) diagnoza szybka, sprawna i trafiona. Po kolejce oczekujących widać, ze mamy... Adam Wspaniały fachowiec (1) Wszystkim serdecznie polecam, jest to prawdziwy profesjonalista, po operacji... Anna K.