znakomity doktor (1) Witam bardzo chciała bym wszystkim polecić znakomitego lekarza jakim jest... MONIKA ADAMCZYK pełne zrozumienie (1) długo się zastanawiałem, czy warto skorzystać z takiej pomocy. ale zdobyłem... s. 30 kg straciłam i jeszcze stracę... (1) Z problemem otyłości mierzę się od urodzenia dziecka. Byłam u wielu... Marzena S.
Dobry, wnikliwy, miły !! (1) Swietny pan doktor, . przyszłam z dużym zmartwieniem, zmiany nie goiły się od... magda Dorota - opinia (1) Pracujący rodzice zdrowych dzieci nie mają szansy dostac się np. na bilans,... Dorota PODZIEKOWANIE (1) W grudniu urodzilam synka w szpitalu w Redlowie. Mialam pewne obawy decydujac... agniecha Wspaniały lekarz! (1) Z problemem poszerzonych naczyń na twarzy inogach borykałam się już od wielu... Katarzyna Dzien dobry (1) na ten lekarz to ja nie narzekam poniewaz mialam robione az dwie operacje... daria czajka Barbara - opinia (1) W marcu zeszłego roku w wyniku ciężkiego kryzysu życiowego skorzystałam z... Barbara Łukasz.K - opinia (1) Jak najbardziej polecam ta klinikę innym :) Personel miły i życzliwy,... Łukasz.K serdecznie polecam (1) bardzo polecam pania renate, jest przemila osoba, ktora dba o kazdego... gosia Przychodnia godna polecenia (1) Pragnę powiadomić wszystkich że jest w Sopocie przychodnia która... JACEK z Sopotu aga - opinia (1) Polecam,bardzo dobry i miły lekarz. aga wielki pozytyw (1) Bardzo dobra poieka ginekologiczna, pacjentka nie jest w drugim planie zaraz... Jolanta Mielech rewelacja (1) konkretny i ludzki w podejściu. świetny fachowiec. mw Najlepszy lekarz (1) Byłam ostatnio na wizycie u doktora i jestem bardzo zadowolona. Super... Agnieszka Ginekologia (1) Byłam tam 8 dni i naprawdę było super, pielęgniarki zawsze uśmiechniete,... Miroslava1979 MM - opinia (1) Polecam wszystkim zdecydowanym zadbać o swoje zdrowie i chcącym zmienić... MM opinia na temat badania okulistycznego (1) Chciałam wyrazić swoją wdzięczność i uznanie dla dr. chorób oczu p.... Anna J. Odradzam !!!!!!! (1) Długo wstrzymywałam się z negatywna opinią, żeby nie oskarżać pochopnie, ale... ceri