wspaniay lekarz jestem mu goromnie wdzieczna. dziękuje (1) mam zaledwie 17 lat jestem młodą dziewczyną a od dwoch lat borykałąm sie z... KLAUDIA.SUSZ Lekarz z prawdziwym powołaniem (1) Do Dr.Gniadka trafiłam zupełnie przypadkiem w celu wykonania USG prenatalnego... płocczanka super (1) Gabinet jest naprawdę godny polecenia. Pani Doktor jest przemiłą osobą,... Kasia
magda - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej ciąży , jak również korzystaąłm... magda Masakra (1) Ignorancja Pań z recepcji. Rozłączanie połaczeń, odkładanie słuchawki, tylko... Justyna Andrzej Owczarski - opinia (1) Najlepszy kardiolog w Gdańku. Andrzej Owczarski Hania - opinia (1) Polecam wszystkim, świetny gabinet. P Małgosia przemiły człowiek, duża... Hania REWELACJA (1) Dr Piskulak to fantastyczny lekarz. Niesamowicie miły, zawsze dostępny,... Mama i Tata poradnia dziecieca-Pani Pielęgniaraka (1) Witam chodze z moim dzieckiem do dr.Ignatowskiej - mogę ją z czystym... zmuszona do korzystania z NFZ Polecam prof. Henryka Szarmacha (1) Byłam zachwycona wizytą u niego (w przychodni centrum Gdańska). Pan Profesor... anonimowa omijajcie przychodnie na kołobrzeskiej jak ognia!!! (1) Niedawno dzwonilem by sie zarejestrowac. Pani odebrala po kilku nieudanych... Shogun Super specjalista (1) przed wizyta naczytalam się negatywnych opini o profesorze,że... Agula D Polecam (1) Zwiedziłam z synem pare.... gabinetów i niestety żaden nie miał tak... łukasz i mama Bardzo polecam (2) Profesjonalizm i życzliwość - połączenia tych cech oczekuje każdy pacjent... Agnieszka niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) (1) niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) Hoody szczerze polecam (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona z... Asia polecam Psychologa (1) polecam Psychologa pacjentka Nowa Dieteyczka i obsługa zdecydowanie na korzyść. (1) Muszę stwierdzić, że widać różnicę w podejściu do problemu z jakim się do... pawel "święte krowy" (1) "Panie" z rejestracji zmieńcie się dla pacjentów jesteście bardzo nie... PACJENT kobieta godna polecenia (1) przykre jest to ze takie negatywne sa opinie o pani Ani Legan...ja napisze... Magda