I will never go back agian! Nigdy tam juz nie wroce! (1) My dentist was very competent, but the managment of the clinic is not so... Agneta Ljungberg Pani obsługująza (1) Bardzo kiepska obsługą, pani krzycząca że ona nie jest sprzedawczynią tylko... Paweł realizacja recepty (1) Pani magister z okienka nr 1? w dniu j.w. około godz.13-ej odmówiła mi... Maria Gładkowska
wielki plus (1) wielki plus Leszek negatyw w 100 % (1) moja dziewczyna urodziła curke i po dwoch tygodniech miala straszna goraczke... maniek POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jesetem po raz pierwszy w ciąży i wiem, że nie mogłam trafić lepiej.... Agnieszka super (1) polecam gorąco, bardzo fachowa bardzo sympatyczna Pani , szybka pomoc,... Kinga Polecam (1) Bardzo miła, sympatyczna i kompetentna!!! Maciejka smerfetka - opinia (1) ogolnie wielki pozytyw, lekarz bardzo mily, zbadal moze nie az tak dokladnie... smerfetka Bardzo polecam (1) Dzięki Pani doktor jestem szczęśliwą mamą. Podczas każdej wizyty czułam że... mb Chirurgia (1) Nie umiem wyrazić swojego zdziwienia po pobycie na oddziale chirurgii. Czegoś... Pacjent Rewelacja (1) Najlepszy lekarz na świecie dww Ogólnie jestem zadowolony z wizyty (1) Dobre podejście do pacjenta Robert vera nie zaluj (1) ze nie dostalas sie do dr P., serdecznie odradzam te pania. U mnie w 21 tc... lakszmi nie polecam (1) Chodzę do P. profesora, a właściwie chodziłam ponad rok, bo więcej sie nie... elle wspaniała profesjonalna obsługa (1) jestem bardzo zadowolony z wizyt w tym salonie podczas oczekiwania na... Robert anioł (1) dziekuje za uratowanie zycia mojego dziecka celina Artroskopia kolana (1) Dziękuję Panu Maciejowi za perfekcyjne podejście do pacjenta i wykonanie... Władysław Polecam (1) Rzetelna Pani Dermatolog,miła i konkretna.Ma dobre podejście do dzieci. gugu specjalista (1) bardzo dobry specjalista. rewelacyjne podejście do dzidziusia. gorąco polecam. Beata Bernaś