Gorąco polecam tego lekarza. (1) Świetny specjalista z doświadczeniem. małpi Polecam! (1) Jestem pacjentką Endomedu od dłuższego czasu i jestem zadowolona z... Katarzyna Polecam wszystkim:) (1) W tej klinice od początku mogłam liczyć na profesjonalizm, dyskrecję i zawsze... Kasia
Gosia - opinia (1) rewelacja:) jeśli w takich kategoriach można ocenić wizytę u ginekologa, to... Gosia super (1) bardzo dobry lekarz, prowadzi moją pierwszą ciążę, wizyta w miłej atmosferze,... Justa Podziękowania (1) Panie Doktorze, ogromnie podziękowania za pomoc i fachową wizytę. Chociaż... Jaga Jedyny, który chciał mi pomóc (1) Szkoda ,że jest tak mało lekarzy z takim podejściem do chorego. Czasami... dziecko57 pozytywnie (1) jestem wprawdzie nową ale w pełni zadowoloną pacjętką dr Niedzwiedzkiej.... pacjentka żaden terapeuta seksualny !!! (1) Chce byc obiektywnym w swojej opinii, wiec zawezam ja tylko to dzialki w... Adam Michał S. - opinia (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta. Sympatyczna i profesjonalna lekarka. Michał S. Znakomity lekarz (1) Znakomity specjalista. Kontuzję kolana zdiagnozował ręcznie i diagnoza była w... sobmar wspaniały lekarz i dobry człowiek (1) Prof. Landowski jest osobą, która mi niezwykle pomogła, pozwoliła uświadomić... Izabela Naprawdę porządny lekarz! (1) Prawdziwy fachowiec! Operował mi kolano, nie było żadnych obrzęków, wysięków... zadowolony pacjent Super! (1) Dr Kujawska najsympatyczniejsza lekarz w Trójmieście, miła i delikatna. Zna... wdzięczny pacjent Kompetentny i sympatyczny lekarz (1) Do doktora Szczypka trafiłam z polecenia, i sama również polecam.... Małgorzata moj dentysta (1) Pierwszy raz skorzystalam ja z uslug tej stomatolog....teraz korzysta cala... danti Pełen profesjonalizm! (1) Zgadzam się z opinią że usługa nie jest tania, ale napewno lepiej zapłacic... Ania magda - opinia (1) nie polecam ginekologów, nie chcą kierować na badania, na oko oceniają nawet... magda specjalista (1) Bardzo dobyry specjalista. Super podjeście do maluszka (i do rodziców :) ).... Beata Bernaś lekarz z powołania (1) trafiłam do niego przypadkiem, za 2 tygodnie rodzę, jestem spokojna, w piątek... Kasia Krysińska