stała klientka - opinia (1) Dostępność leków zadawalająca, ale obsluga różnie. Ciągłe kolejki nie powinny... stała klientka Alicja - opinia (1) Miła i delikatna Pani Doktor.Problem łysienia plackowatego trwający niemalże... Alicja Niestety niepolecam (1) Jestem mezem i przyszlym tata. Wspolnie z moja zona uczeszczamy do tej szkoly... Jacek
sympatyczne miejsce (1) witam wszystkich :) Acustikę odwiedziłam z moim synkiem. Skierował nas tu... Mila Wszystkim polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia i wszystkim polecam tą klinikę! Lekki,... Anna warto (1) Na wizyte czeka sie długo,ale na prawdę warto. Ania ...... (2) zamiast nowy wzrok powinno być stary wzrok i mniej pieniędzy lekarz nie... Adam dodzwonienie sie do przychodni graniczy z cudem (1) dodzwonienie sie doprzychodni graniczy z cudem, panie ktore pracuja w... pacjent Asia - opinia (1) Mnie również przeraziły czytane opinie na temat Pani doktor Legan. Do doktor... Asia Gorąco polecam (1) Przesympatyczny lekarz mający rewelacyjne podejście do dzieci ! Anna Wentland W odpowiedzi na przeczytane opinie (1) Czytajac pozytywne opinie o dr Muczynskiej odnosze wrazenie jakby byly one... pacjentka swietny fachowiec (1) nic dodac nic ujac:-)oby takich lekarzy wiecej daga POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO !!! (2) Pół roku temu Pani Anna usuwała mojej dziesięcioletniej córce brodawki na... MAMA Cieszę się, że trafiłam do tej przychodni (1) Bardzo dobra przychodnia. Budynek skromny, ale jakie to ma znaczenie, kiedy... Beata Witam (1) Pan Krzysiu jest wspaniałym lekarzem. Potrafi podejść do każdego pacjenta z... Pacjentka :) pacjent od spirytusu (1) DZIĘKUJĘ BARDZO PACJĘT Po wizycie, jestem odmieniony..... (1) Od samego wejścia pan doktor, dodam jeszcze, że "podobno" uznawany w świecie... Jurek Lady_Aleks - opinia (1) PO PROSTU NAJLEPSZY DENTYSTA W TRÓJMIEŚCIE!!! Lady_Aleks nie polecam nawet zdrowym (1) Bardzo trudno jest się dodzwonić do rejestracji, jak już si cudem uda to... wkurzona wspaniały lekarz (1) Zawsze uważny,dokładnie bada pacjenta,doskonale dobiera terapię... Stańko