OBY WIĘCEJ TAKICH LEKARZY!!! (1) DR FOLWARSKI PROWADZI NASZEGO SYNKA OD PRAWIE TRZECH LAT I JESTESMY W 100 %... PACJENT Super (1) To najlepszy i najsympatyczniejszy lekarz u jakiego byłam, po prostu SUPER!!!! Aga Dr. P.Sokołowski - GINEKOLOG Z POWOŁANIA ! (1) Pierwszy raz w życiu jestem tak bardzo zadowolona z wizyty u ginekologa. Nie... Zuzanna
Dziękuję i wszystkim polecam (1) Wszytskim połamańcom polecam ten gabinet. Pełen profesjonalizm. Dzięki... Eliza iga - opinia (1) Cudowna Pani doktor ze świetnym podejściem! Ma tyle samo czasu i uśmiechu... iga Fachowcy jednym slowem (1) Ja również jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor wszystko... justyś Jednak są jeszcze normalni i dobrzy ludzie:-) (1) Jestem pod wrażeniem...To wspaniała kobieta,świetny lekarz.Już po pierwszym... Elżbieta rewelacja! (2) Doktor Toboła usunął mi znamiona z twarzy.Znakomity efekt kosmetyczny.Bez... Ewa Pytanie... (1) Zapytanie..Ile kosztuje w Swiss"medzie operacja kregoslupa.Chodzi o... nataly69 Ciąża tylko z dr Kowalewską (1) Pani dr Kowalewska prowadziła moją ciążę. Przez 9 miesięcy czułam się... Agnieszka po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński REJESTRACJA (1) ZERO MOZLIWOSCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO !!! pacjent poprawka: Alveo to ekstrakt wodny z ziół (1) Jakość leczenia-Alveo to suplement diety, więc nie można go traktować jako... Michał nie rozumiem (1) Nie bardzo potrafię zrozumieć pretensji, jakie tu czytam :-( Zastanawia... zaniepokojony polecam (1) cierpliwy, przesympatyczny,fachowiec Dorota REWELACJA!!! (1) Pierwszy raz czułam, że lekarz jest dla mnie a nie ja dla lekarza. Miałam... Agnieszka Mieszane uczucia (1) Poszłam do doktora z nadzieją. To w końcu znany specjalista. Kolano mocno... lena D - opinia (1) Nie jestem przekonana i nie polecam. Brak indywidualnego podejscia do... D wręcz przeciwnie POLECAM DR PASZKIEWICZ! (1) Leczę się w tej przychodni u dr Paszkiewicz parę lat! Zwyklę na NFZ -... Marta Polecam (1) Pani doktor jest zdecydowanie najsypatyczniejszym lekarzem jakiego znam. Ma... Ola