Super sklep polecam (1) Gorąco polecam ten sklep. Obsługa jest tam kompetentna. Towar dobry... Brahmi Ryszard Olszewski - opinia (1) POLECAM GORĄCO I PODPISUJĘ SIĘ POD POWYŻSZYMI OPINIAMI Ryszard Olszewski inżynier emeryt - opinia (1) sympatyczny otwarty na człowieka inżynier emeryt
Fachowa opieka stomatologiczna (1) Polecam. Od ok 13 lat korzystam z rodziną z opieki p. Tomasza Melkowskiego.... Krzysztof z Oruni Operacja nosa i uszu (1) Witam. Pierwszy raz bylem na tej stronie, by zasiegnac opinii innych ludzi w... Adam H. KOSZMAR!!!! (1) Trafilam do niego gdyz jak juz wspomniano w poprzednich opiniach tylko do... Szczesliwa mama Godny Polecenia (1) Obsluga bardzo dobra. Polecam wszystkim. Kupowalem w Gdansku . Nie wiedzialem... Stanislaw Lekarz = człowiek // po prostu rewelacja :) (1) Chyba musiałam przejść przez katorgę aby w końcu moje skołatane nerwy zostały... B.N. REWELACJA (1) REWELACJA pacjent bardzo przyzwoity blok porodowy i położnictwo (1) Ale najbardziej zauwazalny jest profesjonalizm lekarzy i położnych. Nuie ma... Monika Kompetentni lekarze (1) Polecam klinikę ze względu na kompetentnych i ludzkich w podejściu do... pacjentka D polecam! (1) Doskonałe podejście do pacjenta, duża fachowość.Polecam. pacjentka Brak profesjonalizmu na najwyższych lotach! (1) Jestem w 1szym trymestrze ciązy. Po około 2 tyg. oczekiwania od rejest.(w... vera Gorąco polecam!!! (1) Ja oddałam już trójkę dzieci pod opiekę pana Folwarskiego. Rewelacja.... A Super Gabinet (1) Do EuroDentu na Suchaninie trafilam z polecenia znojmej z pracy, gdyż tam... JUDYTA Witam (1) Korzystalem z uslug Pani doktor robilem plastyke nosa i korekte jestem bardzo... jacek Informacja dla pacjęta po rejestracji ! (1) Panie rejestratorki podają nierzetelne - sprzeczne informacje o terminach... I.W. Bardzo skuteczne odchudzanie (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej poradni. Chciałam schudnąć 7 kg i udało... Małgosia Agi - opinia (1) nic dodać nic ująć... - poza doktor Pofelską, która lubi sobie "wczorajsza"... Agi Polecam dr.Kuraś-Sulską (1) Polecam jak najbardziej!!!Dr Małgosia podchodzi do pacjenta bardzo... m.m