2006- kciuk ; 2007-Artroskopia kolana oraz wiązadła (1) Lekarz z powołania. I to w każdym tego słowa znaczeniu. Miałem to szczęście... Artur O. nie pozwólmy przenieść Przychodni!! (1) Byłem ostatnio na kontroli w Przychodni na Długiej i dowiedziałem się, że... Marek jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług poradni. Nigdy nie było problemu z dostaniem... ambra
Konsultacja z kwalifikacją do koronografii - oddział kardiologii (1) Pierwsze wrażenie jakie obiekt robi w znaczeniu ogólnym jest pozytywne. O... Jan Zakrzewski Anna - opinia (2) W zeszłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z wizyty u Pana dr Jacka... Anna bezstresowo i bezboleśnie (1) Bezstresowo i bezboleśnie zarówno dla ciała jak i dla portfela. Wizyty... alewkowska Polecam jak najbradziej ! (1) Bardzo miła obsługa podejście profesjonalne do klienta, jestem bardzo... Magda22 dentysta (1) Polecam usługi pani dr Agnieszki Pełki, bardzo dobra stomatolog, natomiast... marta :( (1) chodzilam, przestalam... jak przy bolach brzucha nie skierowac czlowieka na... MAMA x - opinia (1) bardzo dobry doktor szybko i dokladnie i skutecznie leczy, gabinet nie jest... x powiekszanie piersi (1) POWIEKSZAłAM PIERSI I CHODZ MINAL DOPIERO TYDZIEN OD ZABIEGU JESTEM BARDZO... ania Bronię (1) Muszę stanąć w obronie w niektórych kwestiach, Korzystam z tej przychodni od... Justyna młoda lekarka - nie polecam (1) Widocznie trafiłem na mniej doświadczoną lekarkę, która bez wnikliwej... J mirosz - opinia (1) Polecam wszystkim,bardzo dobry chirurg,trafilem do Niego po wypadku z... mirosz Witam (1) Ci lekaze sa wspaniali:) Maja wspaniałes podejscie do dzieci....Potrafia... Aleksandra No w końcu (1) No w końcu trafiłem na lekarza, ktory zaczął bezstresowo leczyć moje dzieci.... Leon Zadenko Znakomity ortopeda (1) 2 lata temu endoproteza biodra u mojego ojca , "staruszek fryga" aż miło, 2... Aleksander Wender Ulga dla kości.. (1) Witam. Chciałabym pochwalić na tym forum pana Marka... Karolina Sobczak i tak urocza dziewczyna (1) ale to chyba tez nie dentyska ale asystenka ... Pawel Super - naprawdę polecam ! (1) Kilkakrotnie byłem już tu na wizycie i zawsze wychodzę zadowolony - miło ale... ricky65