Polecam (1) Bez problemu można się dostać ,obydwie Panie są miłe i kompetentne .W kolejce... Izales rutynowiec (1) Drogie Panie! Jestem w ciąży, niestety wg mojego byłego lekarza dr Skóry... pola julia - opinia (1) Jestem przewlekle chorą osobą. Leczę się w różnych poradniach, ale nigdzie... julia
Bark kontaktu (1) Witam Wrażenie ogólne jest bardzo dobre na samym początku ale jak dalej się... Pacjentka ginekologiczna ZDECYDOWANIE 3 x TAK (1) Po długim poszukiwaniu tego właściwego lekarza z całą pewnością moge... Sandra Nie,nie i jeszcze raz NIE (1) Trafiłam do pani doktor Kujawy w 6 tygodniu ciąży i szok!!!! Zero karty... Sandra Rewelacja super (1) Najcudowniejszy lekarz jakiego spotkałam, rzeczowa, ogromna wiedza,... maja Bożena - opinia (1) Przychodzę systematycznie od roku. Naprawdę polecam. Niesamowite wyczucie w... Bożena Polecam! (1) Fachowa pomoc, miła atmosfera podczas wizyty i co najważniejsze dla każdego... Marcin Artur - opinia (1) Nie polecam. Byłem w salonie wybierać soczewki - pani doktor próbowała mi... Artur Gdyby pracował winnych warunkach mógłby jeszcze wiecej ilepiej (1) Dusza człowiek, doktor i lekarz z powołaniem, fachowiec w ciągłym rozwoju... Helena operacja uszu (1) Wiec zaczne od poczatku,bo widze ze pare zlych wypowiedzi na Doktora poszly..... Magdalena nata - opinia (1) bardzo dobry, konkretny specjalista. Poleciłam znajomej i też była bardzo... nata szukam dalej dobrego stomatologa - opinia (1) Miło i przyjemnie - fakt. Zagraniczny klient ma pierwszestwo - mimo ustalonej... szukam dalej dobrego stomatologa SUPER SPECJALISTA ! (1) Kompetencja "wali na kolana". Wiem, bo byłam u killu. Doskonały fachowiec, a... Bozena Wysocka Coraz mniej TAKICH lekarzy (1) Wspaniały specjalista ale przede wszystkim cudowny człowiek. Miły i... madus Godny polecenia (1) Trafna diagnoza, szybkie i skuteczne leczenie, przyzwoite ceny. Znakomity... Mateusz Modrzewski Byłam dziś pierwszy raz :) (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym gabinecie i jestem super zadowolona. Dlatego... Ania Polecam! (1) Dobre podejscie do malego pacjenta, nasz synek zaliczyl juz 2 wizyty. Na... Jolanta Gutowska GORĄCO POLECAM (1) 100% zadowolenia,trafna diagnoza ,dzięki Pani doktor moja córeczka została... Sylwia