SUPER SPECJALISTA ! (1) Kompetencja "wali na kolana". Wiem, bo byłam u killu. Doskonały fachowiec, a... Bozena Wysocka Coraz mniej TAKICH lekarzy (1) Wspaniały specjalista ale przede wszystkim cudowny człowiek. Miły i... madus Godny polecenia (1) Trafna diagnoza, szybkie i skuteczne leczenie, przyzwoite ceny. Znakomity... Mateusz Modrzewski
Byłam dziś pierwszy raz :) (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym gabinecie i jestem super zadowolona. Dlatego... Ania Polecam! (1) Dobre podejscie do malego pacjenta, nasz synek zaliczyl juz 2 wizyty. Na... Jolanta Gutowska GORĄCO POLECAM (1) 100% zadowolenia,trafna diagnoza ,dzięki Pani doktor moja córeczka została... Sylwia Szymula (1) Nie polecam.... juz 3 razy miałam tą nieprzyjemnośc mieć wizyte u doktora... x nie mam zastrzeżen:) (1) Mój synek uczęszcza do poradni od 7-go miesiąca życia ,teraz ma już 9 lat i... Agnieszka magda - opinia (1) przychodnia! interniści okej ale reszta specjalisów nie okej. pewna pani... magda Polecam (1) Bardzo dobre podejście do Pacjentki a to jest najważniejsze dla kobiety w... Isia monika - opinia (1) Chciałabym podziękowac pani doktor Trojanowskiej za solidne leczenie,za... monika Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika Pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z powyższymi opiniami, kontakt telefoniczny ZEROWY! ogole nie... Pacjentka Polecam (1) Bardzo dobry fachowiec, mily i usmiechniety czlowiek, rzeczowo i pozytywnie... Aleksandra Lekarz z problemem. (1) Lekarz pierwszego kontaktu nie jest przystępny. Pan doktor S. wypowiada się... pacjent polecam (1) Uważam, że dr Rogoza to jeden z najlepszych specjalistów w Trójmieście.... marta Polecam (1) Rewelacja, miła, uprzejma i profesjonalna osoba, która przeanalizowała... mama atopika DR KUJAWA (1) Bardzo polecam dr Kujawę wszystkim kobietą, jest niezwykle delikatna, ciepła... Miśka POLECAM (1) PANI DOKTOR ma wspaniałe podejście do małych dzieci ;-) Potrafi zainteresować... lenka profesjonalistka (1) polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i... zadowolona klientka