Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika Pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z powyższymi opiniami, kontakt telefoniczny ZEROWY! ogole nie... Pacjentka Polecam (1) Bardzo dobry fachowiec, mily i usmiechniety czlowiek, rzeczowo i pozytywnie... Aleksandra
Lekarz z problemem. (1) Lekarz pierwszego kontaktu nie jest przystępny. Pan doktor S. wypowiada się... pacjent polecam (1) Uważam, że dr Rogoza to jeden z najlepszych specjalistów w Trójmieście.... marta Polecam (1) Rewelacja, miła, uprzejma i profesjonalna osoba, która przeanalizowała... mama atopika DR KUJAWA (1) Bardzo polecam dr Kujawę wszystkim kobietą, jest niezwykle delikatna, ciepła... Miśka POLECAM (1) PANI DOKTOR ma wspaniałe podejście do małych dzieci ;-) Potrafi zainteresować... lenka profesjonalistka (1) polecam korzystanie z porad i leczenia pani doktor, jest bardzo rzeczowa i... zadowolona klientka LEKARZ Z POWOŁANIEM (1) Korzystam z usług już 6 lat i jestem bardzo zadowolona główna zaleta to... Katarzyna bardzo polecam (1) Witam, chodzę do doktora od wielu lat i zawsze byłam bardzo zadowolona.... KH Maria - opinia (1) Bardzo dziękuję pani doktor Trojanowskiej za fachową opiekę -wdzięczna pacjentka Maria Prowadził moją ciąże (1) Znakomity lekarz!!! Polecam wszystkim Paniom, które wstydzą się chodzić do... pacjentka Prowadził moją ciąże (1) Odradzam wszystkim Paniom tego lekarza. Prowadził moją ciąże, jak przyszłam... pacjentka moja subiektywna ocena (1) Wcale nie jest tak źle jak tu inni piszą.Dr.Mincewicz według mojej oceny jest... ewa bojke Dzięki Revimedowvi jestem zdrowy! (1) Strasznie dziękuję za fachową rehabilitację.Od lat cierpiałem na bóle... Michał R. Pozytywna (1) Wielkim udogodnieniem jest możliwość konsultacji telefonicznej, gdyż pozwala... Elżbieta K. meg - opinia (1) Wszystko super!! polecam ten gabinet! meg dla wybitnie wymagajacych !! (2) na zabieg uczęszczam juz od wielu lat 1-2 razy w roku .(usuwanie krwinek) i... beata Polecam (1) Z przyjemnosciom wystawiam pierwszy pozytywny komentarz. Bardzo fajny,... Michał