Gorąco polecam ! (1) Gorąco polecam gabinet, a przede wszystkim Panią Małgorzatę i jej... Alina Super lekarz (1) Pan dr Piskulak prowadzil moja ciaze, z wielkim sercem i cierpliwoscia... Ewa Polecam (1) Polecam Feminę: poza leczeniem można wykonać badania i szczepienia w... gelinde
LIPA!!! (1) Byłam dzisiaj u dr Hrynkiewicza i bardzo sie rozczarowalam. Gdy powiedzialam... pacjentka patologia ciąży (1) Pod koniec kwietnia 2007 trafiłam w nocy ( zabrana przez karetkę z Pruszcza... Kasia andzia - opinia (1) Bardzo doskonały specjalista. Fachowa obsługa i miła osoba. Lekarz z... andzia dr trawiński (1) rewelacyjny lekarz,troskliwy,delikatny i co najważniejsze zainteresowany... m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) jestem w ciazy i chcialam sie umowic na wizyte zeby zalozyc karte ciazowa w... przyszla mama Za, za i jeszcze raz za (1) Pani doktor przyjechała na wizytę domową o siedemnastej w sobotę - nie... W. Pędzich Jedyny w swoim rodzaju, godny polecenia każdej kobiecie (1) Uważam, że Pan dr Ordyniec jest niesamowitym człowiekiem, ze świetnym... Maleńka Wspaniały lekarz (1) do dra Chmielewskiego trafiłam 5 lat temu. Prowadził moją 1 ciążę-wszystko... koala Niesamowita pamiec (1) Dr.Legan niesamowita kobieta bardzo mila i symaptyczna . Przy tym ma... Lucy super lekarz :) (1) leczyłam się już u wielu lekarzy ginekologów, ale Pani Agnieszka jest... karolina Koliby :) (1) No więc jak na mój gust, to miejsce jest wyjątkowe, ma swój klimacik, nie... Gosia en Frytek najlepszy (1) ciepły, wyrozumiały, delikatny, życzliwy- słowem: najlepszy ginekolog... yvonka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Obserwacje (1) Moja żona urodziła córeczkę 21 lipca. Porodówka i opieka położnej była bez... robert Klinika Neurochirurgii (1) Od kilku lat jestem pacjętką Kliniki Neurochirurgii przy Szpitalu... Magda Bardzo zadowolona, a wrecz zachwycona pacjentka :-) (1) Z całą odpowiedzialnościa i z czystym sumieniem moge polecić Pana doktora... Joanna Wenta-Jez Lepsza niż inne (1) Bardzo dobra przychodnia. Nie miałam jeszcze żadnych kłopotów z dostaniem... Pacjentka