Z pewnością polecam dr Olszewskiego (1) Osobiście uważam, że dr Olszewski jest kompetentnym fachowcem, który chętnie... Ewelina Tragedia!!!! (1) Przychodnia która nie realizuje swojej roli wyznaczonej przez NFZ, tzn. o... Gdynianin świetna opieka (1) Centrum zmieniło miejsce urzędowania. Gabinety są przestronne, a... Krysia
fantastyczna (1) do dr Basi chodze juz od paru lat, przeprowadziła moja ciaże chociaż była nie... Daria Z. Poród w Redłowie (1) urodziłam 26.11.2008r.moją córeczkę (w 2002 roku też rodziłam tu synka).... karolpit Polecam! (1) Bardzo sympatyczny lekarz, z super podejściem do małego dziecka! Do tego... G.P. marek - opinia (1) Chodzilem przez miesiac. jeyna metoda leczenia jaka stosuje to dawanie... marek Kaśka - opinia (1) takich lekarzy to ze świecą szukać Kaśka naprawa protezki (1) bardzo szybko i profesjonalnie mimo soboty bardzo elastyczni super polecam krzysztof polecam (1) a do mm -to przecież nie endokrynolog tylko laryngolog wiec nie wiem o co chodzi basia jarek - opinia (1) Nadzwyczajny człowiek. Kompetentny, profesjonalista z wyważonym poczuciem... jarek SUPER SZKOłA !!! (1) Mama bardzo miłe wspomnienia związane ze szkołą. Szkoła na wysokim poziomie... Grażyna polecam (2) Doktor Jacek Toboła trafnie zdiagnozował moją dolegliwość - wyjątkowo... matys Jest taki jaki powinien być każdy lekarz... (2) ...ale jak na nasze polskie warunki oznacza to,iz jest zadko spotykanym... zadowolona_pacjentka Najlepsza firma w swojej branży (1) W mojej ocenie firma TRANS zasługuje na najwyższą pochwałę! Jest to firma... Janina Lorkowska Po koronarografii -oddział kardiologii (1) W nawiązaniu do opinii z dn.12.11.2008. chciałbym wyrazić wysokie uznanie za... J.Z. adam (1) Niesamowita atmosfera, fachowe podejscie i bardzo mile panie w rejestracji.... adam Ania - opinia (1) Polecam wszystkim nastolatkom bojącym sie wizyty u ginekologa :) Pani doktor... Ania O dr.W (1) 2 mieś czekałam na wizytę ginekologiczną na NFZ!Gdy powiedziałam lekarce że... Zszokowana dziękuję za świetną opiekę (1) 10 września przyszła na świat moja córeczka. Bardzo się cieszę że wybrałam... magda