Super dontystka!! (1) Nic wiecej nie trzea mowic! Marta Najlepszy ginekolog (1) Jestem pacjentką doktora od sierpnia 2007 roku. Dr.Mielcarek poprowadził moją... Anna Maria siwetny specjalista (1) - fachowa i mila obsługa - naprawde fajne podejscie do pacjenta - świetne... aparatos
Polecam ! (1) Uczęszczałam do szkoły rodzenia i ogólnie polecam.Cena nie jest wygórowana, a... Anna WSPANIALE (2) Czuję się wspaniale bez widocznych żyłek na nogach! Ośmielona profesjonalną... grażyna kilarska Świetny gabinet (1) Bardzo dobry gabinet, świetni lekarze. Jakość uslug i cena ok. Kubulek Kompletna porażka (1) Niekompetentna osoba w dodatku na niewłaściwym stanowisku, po wejściu z żoną... M.Bryll Polecam! (1) Wspanialy lekarz, ktory potrafi leczyc bez antybiotykow (i to bardzo szybko i... Jola poradnia K (1) a ja jestem zadowolona z ginekologa. Leczę sie tam od kilku lat i nigdy nie... ania Polecam w 100% (1) Od dawna mam problemy z kolanami i to właśnie dr. Szandorowski zajmiuje się... NobleOne Gdyby wszyscy TACY byli ... :) (1) Bez zbędnych komentarzy. Polecam wszystkim rodzicom. To lekarz i człowiek o... Justyna S. Starogard Gdański Bardzo polecam (1) Chciałam bardzo polecić Dr Glinczewskiego. Był wczoraj z wizytą u mojej... Julia Profesjonalinie i po ludzku (1) Goraco polecam przychodnie , bardzo dobre podejscie do pacjenta ze strony... Marta Pawliczek Piotr Klasa - opinia (1) Apteka naprawdę przyjazna. Polecam. Piotr Klasa ... (1) Oceniam Na 6 Anonimowy Najgorszy salon w Trójmieście! (1) Po pierwsze, nigdy nie ma tam nikogo, kto by człowieka obsłużył. Panie zawsze... Joanna dr fjutkowski jest wspaniały (1) Rodziłam w listopadzie i jestem bardzo zadowolona z opieki dr fjutkowskiego.... amelia2004@op.pl super lekarz (1) super lekarz ania polecam tą przychodnię (1) miałam okazję poznać dwie panie doktor i polecam! rejestratorki niestety nie... mama michałka K - opinia (1) Poczytałam sobie różne (głównie pozytywne) opinie i poszłam. I chyba już nie... K