cudowny lekarz (1) od kilku lat jestem pacjentką Wspaniałego Lekarza dr Piotra Chmielweskiego... agnieszka super (1) Polecam wszystkim.Sprawna i miła obsługa , ceny przystępne podobne jak wszędzie. Magda Polecam. Bardzo dobry lekarz. (1) Dobry, kompetentny lekarz. Nowoczesny gabinet, latwy dostep do wszystkich... mara waszyk
POLECAM (1) Profesjonalne a zarazem miłe podejście do pacjenta. Kompleksowe i nowoczesne... Dagmara K. stara znajoma - opinia (1) Przewspaniały lekarz -serce nie człowiek. stara znajoma zdecydowanie odradzam (1) Potraktował mnie przedmiotowo, był bardzo niemiły, przy zagrozonej ciazy z... Asia oddział patologii (1) Leżałam na oddziale patologii ciązy przez miesiąc i nie jestem zadowolna z... monia Świetnie (1) Uczęszczam na leczenie do dr. Rafało od kilku dobrych lat i jestem bardzo... Dext3r A ja wolę dra Piotra (1) Leczę się u niego z całą rodziną i jestem bardzo zadowolona. Dziecko się nie... Ewa bestresowa pierwsza wizyta dziecka (1) Serdecznie polecam w szczególności dla dzieci, dzisiaj byłam z córeczką... jowita ginekolog (1) Cóż, ja będąc w 3 miesiącu ciąży udałam się dziarsko celem zapisania się na... ppp Rewelacja (1) Witam wszystkich. Pierwsze centrum stomatologiczne , po którym jestem bardzo... ewelina Dr Olszewska - rewelacyjny lekarz (1) Miałam przyjemność korzystania z usług Pani Doktor. Osoba niezwykle miła i... M. polecam!!!! (1) Bardzo dobry pediatra, zawraca uwagę na rzeczy, na których inni lekarze nawet... MW Polecam (1) Pani Agnieszka jest rewelacyjna i ma podejście do pacjenta:) lindsay bardzo wysokie ceny (1) Nie rozumie jak mozna zmienic ceny wychodzac z gabinetu zapytalam ile zaplace... Ewa SPRAWDŹ SAMA (1) witam, chciałam przestawić swoje zdanie na temat Pani Dr. Wizyta moja odbyła... iwona Dr.Robert Jaromowski-bardzo dobry fachowiec (1) Ciepło POLECAM dr.Roberta Jaromowskiego-to wspaniały fachowiec i kulturalny... anusia Chirurgia dorosłych (1) Polecam mocno. Cały personel (lekarze, pielęgniarki i salowe) naprawdę dba o... KR dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) do lekarza idzie się by otrzymac jak najszybciej pomoc a to co się dzieje na... zdrowa jak rydz!!!!!