LUDZIE OMIJAJCIE TEN OŚRODEK Z DALEKA JAK MOŻECIE!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zarejestrowanie się do lekarza graniczy z cudem. Bardzo trudno się dodzwonić.... PACJENT badania mailem (1) rano poniedzialek badanie, informacja, ze wynik mozna odebrac osobiscie tego... pacjentka Więcej niż porażka (1) Przychodnia totalnie wroga dla pacjenta. Panie w rejestracji zachowują się... Majka
Polecam (1) Wizyty u dr Doeringa przebiegają w miłej i komfortowej dla pacjenta... paula Ilość a nie jakość (1) od dluzszego czasu nie zadowala mnie fakt ze Luxmed nastawiony jest na ilosc... mądry po szkodzie Polecam !!! (1) Polecam wszystkim, którzy boją się dentysty. Jeżeli ktoś ma zęba do... Ireneusz Kompetentna i rzetelna Pani Dr (1) Jestem pacjentką Pani Dr i to na pewno stałą. Pani Dr jest przemiła, wszsytko... Pacjentka :) zbyt szybko (1) Szybko, byle jak ale za konkretną cenę. Bez diagnozy.Jedyne co trwało to... Iwona an - opinia (1) ...strata nerwów,czasu...Twój problem to niekoniecznie problem... an rewelacja!!! (1) Fantastyczna osoba, konkretne porady,szybkie decyzje w 100% trafne! jestesmy... miłosz z rodzicami warto! (1) Mnie do profesora skierowała moja lekarz prowadząca ciążę. Mam wrodzoną wadę... lotus Czekam i czekam (1) Umówiony na konkretną godzinę, siedziałem w poczekalni ponad 60 minut bez... maszop polecam (1) Pan doktor bardzo cierpliwy i spokojny, co podczas prowadzenia ciązy jest... Ewa Ludzkie podejście do pacjenta- polecam (1) Dr.Olszański to człowiek z klasą. U mnie nie zadziałał botox i pan Doktor sam... Gra rewelacyjna opieka (1) dr Świątkowska prowadziła moją pierwszą ciążę i czułam się pod jej opieką... dorota O. K (1) Wykonanao mi badanie kolana rezonansem magnetycznym. Cena do przeżycia. Nowy,... adam Bardzo dobry szpital! (1) Dziekuję lek.med.specjaliście z chirurgii ogólnej Kazimierzowi Kuc za... Krystyna Pawińska janusz kowalski - opinia (1) super fachowiec, bardzo uprzejmy, pomógł mi, polacam wizyte u pana doktora janusz kowalski pomozcie (1) pani doktor leczyla mi synka w szpitalu i super podejscie do dzieci,bardzo... kasia Świetny lekarz, super podejście (1) Mojego synka dr Folwarski prowadzi od urodzenia, porównując do metod leczenia... Monik