super:)) (1) lecze sie u doktor Gorczynskiej stomatolog i kazdemu polecam wspaniala... agusia bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP Małgorzata - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba. Doradzi, podpowie. Fachowo odpowie na wszystkie... Małgorzata
kto? (1) Kto się jakim koniem opiekuje?(chodzi o małe koniki) Z góry dziękuję.... OLA :) Ola - opinia (1) Gorąco polecam dr Skórę - trafna diagnoza i miła atmosfera. Profesjonalnie! Ola Ania - opinia (1) Od kilku lat jestem pacjentką dr Skóry i poleciłam go już nie jednej osobie.... Ania Profesjonalnie i miło (1) Uważam,że Endomed zasługuje na wyróżnienie.Dobry dostęp do... zadowolony pacjent iksa - opinia (1) Faktycznie. Laryngolog to specjalista od zaliczania ilości pacjentów i... iksa fajny pediatra (1) Bezpośrednia i rzeczowa a przy tym bardzo miła. Porady których udzielała... dag. Rewelacja! (1) Hm.. Stwierdzam, ze Doktor jak najbardziej dba o pacjentów. Przychodze do... Jola zawiedziona (1) Niestety, ja się bardzo zawiodłam, brak doświadczenia pani dentystki... kola Potwierdzam (1) Byłam ostatnio i całkowicie zgadzam się z koleżankami. Gabinet i pani doktór... Becia Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin tragedia aby sie dodzwonic (1) tragedia aby sie dodzwonic piotr kasia - opinia (1) każdy z paracowników w recepcji podaje iina kwote za wizyte, usługi... kasia moja ocena (1) super facet i bardzo skuteczny Weronika Doktor Wydra (1) Doktor jest wspaniałym lekarzem to trzeba mu przyznać ,ale .. no właśnie to... A. Polecam (1) Serdecznie polecam. Leczenie w tym gabinecie jest na wysokim poziomie, wiem... Artur Achaja - opinia (1) Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile... Achaja Szanuj czas i pieniądz... (1) Jestem bardzo rozczarowana i zaniepokojona tym co się dzieje w tej... Mimo wszystko-wierny USŁUGOBIORC