Zebranie we Wtorek

Jakie jest zainteresowanie zebraniami w Baninie. Pytań bo mam zamiar iść pierwszy raz. Jestem Nowy. Niedługo wybory wiec jestem ciekawy czy będzie wysoka frekwencja. Tam gdzie mieszkałem do niedawna na zebraniu 10 osób ale wszyscy tylko narzekaliśmy forach, w kolejce w Lidlu, przed kościołem itp. Ja akurat lubię się pokazać na takich zebraniach i dołożyć coś od siebie, żebym później mógł sobie z czystym sumieniem ponarzekać z sąsiadem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Zebranie we Wtorek

Najpierw idź do przychodni i weź skierowanie do psychiatry
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Baniniak słoma Ci ze skarpety wystaje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zainteresowanie jest niemal zerowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Baniniak. Po co w ogóle odpisujesz gamoniu? Pytałem normalnych inteligentnych ludzi. Tragedia! Siedzisz przed kompem i komentujesz bezsensownie. Jakie to typowe i przeciętne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

~mieszkanka 91.224.225.*
(4 miesiące temu)
gó.no widziały , bo wczesniej Złota była systematycznie równana i co jakiś czas był wysypywany chociaz gruz. A od zeszłych wakacji nic nie ruszaja. Wiec przestancie pisac ,ze widzialy gały co brały. Mieszkam tu od 15 lat i wczesniej ta droga nie byla w takim stanie

O co Tobie sąsiedzie chodzi. Podobno jesteś tu nowy a mieszkasz już tutaj 15 lat jak sam/sama piszesz. Co chcesz osiągnąć takimi wpisami. Może chcesz zniechęcić ludzi do chodzenia na wybory.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tu tez przychodzi 10 osob i do czego ci ta informacja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???