Zespół taneczny

Szanowni Państwo, jutro rozpoczyna działalność zespół taneczny Baniniacy. zapraszamy wszystkich chętnych, którym bliski jest lokalny folklor do uczestnictwa. jutro spotkanie zapoznawcze w sali na ul. Ogrodowej 17. naszym celem jest krzewienie lokalnej, banińskiej kultury i sztuki na całym świecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zespół taneczny

super pomysl. bylismy. za tydzien juz normalne spotkanie. na razie taniec nowoczesny z elementami kaszubskiego. zapraszamy. czwrtek 24.03-18.30, ten sam adres.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

swietny instruktor- p. leszek z Żukowa. tańczy i spiewa w zespole Wesołe Żukowo. polecam nast. spotkanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy to prawda ze ma byc zespol grajacy na tradycyjnych instrumentach z regionu banino-pepowo? ja gram na wobundzie- takie inne skrzypce. czy moge przyjsc?

dzwoniłam do organizatora- p. tomek kulka; wobunda tak, jak najbardziej. jeśli jest ktoś kto gra na gitarze akustycznej to bardzo zapraszamy. brakuje tez pianina, waltorni i basa kulkowego. kontakt sigma@op.pl

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...