Zmiana org. ruchu Nowa Łódzka.

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Czy ktoś wie, czy od poniedziałku będzie mozna przejechać z Płockiej na wprost w Wilanowską i dojechać w ten sposób do Armii Krajowej? Bo mowa jest o jakimś objeździe w lewo do węzła warszawska jeśli chce się pojechać do świętokrzyskiej, a ani słowa nie ma o jeździe prosto! Pomocy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zmiana org. ruchu Nowa Łódzka.

To coś znalazłem: http://www.ztm.gda.pl/hmvc/index.php/sipinfo/wiecejk/884

To jest wszystko wyjaśnione:
http://www.gik.gda.pl/22/news,211/aktualnosci/warstwy_scieralne_na__budowie_ul_nowej_lodzkiej.html

Tak naprawdę to nic nie jest wyjaśnione.

Co to jest węzeł Warszawska?

Czy nie można zamieścić jakiejś PROSTEJ mapki pokazującej możliwe kierunki ruchu? I nie mam na myśli tych planów zamieszczonych na stronie www.gdańsk.pl, które są totalnie nieczytelne.

Dzisiaj obejrzałam sobie co się dzieje na nowej Łódzkiej i przyległych ulicach ii te wszystkie samochody jadące w kółko bo na drodze brak było informacji pokazujących jak dojechać w konkretne miejsce. Brak informacji spowodował ruch w sobotę jak w dzień powszedni w godzinach popołudniowych. Porażka.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

W poniedziałek będzie kongo!

A tak w ogóle, to nie wiem czy ktos widział, ale korki na tej nowej trasie robiły się wczoraj, dziś, bo z nowej łódzkiej od strony warszawskiej żeby skręcić w Wilanowską trzeba przepuscić tych co jadą od świętokrzyskiej prosto do warszawskiej i skręcających w wilanowską. Nie wiem, co będzie się działo jutro, bo bez sygnalizacji świetlnej ludzie nie będą w stanie wjechać w wilanowską w godzinie szczytu porannego. I pomyslec, ze mogliby otworzyc 100 metrowy odcinek prosto do łostowickiej od ronda warszawska i nie byłoby trzeba wciskać się w wąską ulicę wilanowską. Jutro będzie kongo!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: W poniedziałek będzie kongo!

i co było kongo? bo jak ja jechałam to jeszcze ruch był malutki :)

Re: W poniedziałek będzie kongo!

no ja tez sie gubie w tych linkach, znaczy w tych opisach... Mieszkam chwile tu także zbyt zorientowana jeszcze nie jestem, nie wiem gdzie węzeł warszawska itp. Ale np jak chce jechac do centrum, wyjeżdżałam z płockiej i na swiatłach jechałam prosto na rondo i do góry na armii krajowej, jak teraz sie jedzie? wole juz wiedziec, niz szukac objazdów których rzekomo nie ma oznaczonych

Inne tematy z forum

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wypożyczalnia samochodów (10 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...