Zniesmaczona - opinia

Zdecydownie nie polecam! Korzystanie z usług tego solarium niestety nie ma nic wspólnego z relaksem. Szkoda, bo jeszcze kilka lat temu było to jedno z moich ulubionych miejsc. Obsługa fatalna, 2 młode dziewczyny śmieją się głośno, wydzwaniają do znajomcyh, krzyczą do siebie, nie biorą pod uwagę faktu, że obok siedzą klientki. Muzyka z dyskoteki lat '90. Zdecydownie odradzam, w pewnym momencie sama przed sobą zaczęłam wstydzić się w jakim miejscu wylądowałam, a przyszłam tylko odświeżyć letnią opalezniznę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zniesmaczona - opinia

Dziekuje za opinie,prosilabym o kontakt bezposrednio ze mna pod adresem suncitysolarium@wp.pl,poniewaz chcialabym dowiedziec sie w ktorym solarium (we Wrzeszczu czy na Siedlacach???) wydarzyla sie dana sytuacja oraz dokladnie kiedy?to pozwoli mi zweryfikowac ktora z pracownic byla w pracy aby mogla poniesc konsekwencje swojego zachowania.Co do muzyki to jezeli sytuacja wydarzyla sie na ul.Kartuskiej to posiadamy system mp3 czterofolderowy gdzie kazdy wybiera rodzaj muzyki i rzeczywiscie jest tam folder z muzyka z lat 90,ale to wystarczy zmienic folder na pilocie,jezeli natomiast we Wrzeszczu staramy sie sluchac Klientow i nagrywamy takie propozycje muzyczne o jakie nas prosza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0