amelek

na Cynamonowej nie ma internetu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: amelek

Na gozdzikowej jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już jadę. Zaraz CI przywiozę :-))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na imbirowej jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem pojawił się w nocy, został naprawiony przed południem - wystarczył restart jednego urządzenia. Dziękujemy za zgłoszenia SMS.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dłuuuuugi czas reakcji jak na restart jednego urządzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To zależy czy najpierw ktoś zgłasza providerowi czy najpierw pisze na forum (to ostatnio uważam za szczyt głupoty, zaraz będziemy pisać ze komuś auto nie działa?)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taki mądrala jesteś? Pewnie pracujesz 24h
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W sobotę rano, nie działało u kilkunastu klientów, dostałem 3 zgłoszenia, najpierw trzeba było jeszcze znaleźć co zrestartować. A sprzęt dość nowy, testujemy od niedawna, wymaga idealnej widoczności ale na kilkaset metrów przesyła prawie gigabit. Jak ktoś na osiedlu chętny na testy radia szybkiego jak światło, to zapraszamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A nie można testować tego na Dąbrowie? :)

Trudny teren bo dużo drzew, a sprzęt ma mały zasięg i naprawdę wymaga idealnej widoczności (57-66 GHz).

Amelek to masakra ten kto zastanawia się nad wyborem to stanowczo odradzam, dno totalne. I pod względem dostawy internetu i kultury osobistej...
Nie jestem żadną konkurencją...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Nie jestem żadną konkurencją... " tak właśnie napisała by konkurencja ;)

No i jesteś w błędzie, jestem kimś kto korzystał z tych usług i będę wszędzie każdemu odradzać ten internet oraz tego pana pozbawionego kultury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To może proszę publicznie się przedstawić i powiedzieć, na czym konkretnie ów brak kultury polegał. Anonimowo najłatwiej opluwać na forum, ale chyba najlepiej świadczy to o kulturze opluwającego. Niech zgadnę - przypomniałem się o zapłatę za najtańszy pakiet 110,70 zł/kwartał w terminie określonym na fakturze (do 15-go dnia pierwszego miesiąca danego kwartału, nie o kwartał później)?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja gorąco polecam Amelka.
serwis spoko, a kultura... coz standardow obsługi z Macdonalda to Amelek nie ma. Ale za to bez owijania w bawelne można szybko temat zalatwic. A kto chce innym kulture wytykac nie sam rachunek sumienia zrobi
z kulturalnym pozdrowieniem ,
Sławomir
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A z ciekawości, co takiego kulturalnego robi ten Maconald? Sam nie korzystałem ale może coś podpatrzę i wdrożę... do Internetu mam w pakiecie dodawać frytki? :)

Ów dostawca nie liczy się z klientem, liczą się tylko jego interesy.
Zero porozumienia, zrozumienia. Przy podpisywaniu umowy nie było żadnego regulaminu. Klient został potraktowany jak śmieć.
A w dodatku jakość internetu totalnie do bani. Odradzam każdemu i to szczerze, z całego serca, wszystko tylko nie Amelek.
Zgaduj zgadula dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

No widzisz, ja mam internet Amelka od chyba juz 3 lat, nie spotkałem sie z brakiem kultury, wrecz przeciwnie.
Problemy jakie byly, zostały rozwiazane - jak szukałem firmy instalacyjnej to tylko Amelek wywiazal sie z umowy, inne firmy albo nie przyjezdzaly albo zbywały na jakies odległe terminy.
Skoro wszystkim odradzasz trzymając anonimowość, to nie jestes wiarygodny. Robisz czarny PR nie podajac szczegolow to głównie siebie ośmieszasz :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z jakiej racji mam Tobie swoją tożsamość podawać? Śmiech na sali, widocznie masz farta i wtedy Pan właściciel był inny bo teraz to pożal się Boże osoba, dla której najważniejsze są pieniądze a nie klient.
Kolejny raz o jakości usług nie mam zamiaru pisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

A tak się zastanawiam czy nie pójść do sąsiada prawnika i Ci człowieku sprawy nie założyć, co temat Amelka to oczerniasz non stop. Jesteś cholernie męczący.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jestem żadną konkurencją konkurencji, ale z czystym sumieniem polecam amelka. Awarie się zdarzają, ale reakcja jest zazwyczaj szybka. Bez potrzeby zastanawiania się, czy kultura osobista jest wystarczająca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź do prawnika, ja też pójdę i pokażę wszystkie dowody w związku z tym co piszę. Jeśli chodzi o kwestie Amelka to pierwszy raz wypowiadam się wyczerpująco w tym temacie. Może są jeszcze inni którzy są niezadowoleni z usług?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co wy chcecie od człowieka? Mam od niego neta ok 5 lat i jak na moje potrzeby jest ok.Od momentu rozmowy do założenia minęło raptem parę dni po + - dwuch latach sam z siebie zgłosił się żeby wymienić ruter na szybszy od razu dogadaliśmy nowa lepszą cenę więc nie wiem w czym rzecz? Awarie zdążają się wszędzie a np Orange z tego co wiem ma 48h na wysłanie swoich speców a sama naprawa to już oddzielny tematy więc te parę godzin to nie żadna tragedia a co do sposobu bycia samego pana Amelka to rzecz gustu bo wolę kogoś takiego kto widać że żyje tym co robi i się nie naprzykrza bo wkoncu sam się do niego zgłaszamy niż kolejnego telemarketera który poza przeczytaniem broszurki nie jest w stanie nic więcej powiedzieć....

Ja tam do amelka nic nie mam tzn do właściciela po roku użytkowania int dopiero miałem okazje rozmawiać na żywo twarzą w twarz ,jak pojawił się w drzwiach by poznać sytuacje z połączeniem zapytałem tylko od kiedy właściciel zajmuje się takimi sprawami osobiście, nie miałem okazji by odczuć chamstwo i inne teorie z forum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też nie mam nic Amelekowi do zarzucenia. Jestem jego klientem od 2015 roku i chyba tylko raz było coś nie tak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...