~tyle w temacie
(8 lat temu)
do Ozuma a Ty jesteś tym lepszym Polakiem tak? Tylko słoma Ci facet wystaje ze skarpety a wiesz dlaczego? Za obrażanie innych w tym miejscowych ludzi.
Ja tu kupiłem działkę i wybudowałem sobie dom 20 lat temu , ciężko było bo sklepy jedynie w Żukowie do firmy ( własnej) dojeżdzałem do Sopotu. Było inaczej, czysto, kulturalnie a rdzenni mieszkańcy mili i przyjęli nas jak swoich często pomagając. Nikt nikogo nie obrażał można było domu nie zamykać i pojechać do sklepu. Drogi - walczymy o nie od kilku lat. Nie oceniaj jak g.o za przeproszeniem wiesz. To ,że gmina jest jaka jest to nie jest wina mieszkańców. Podatki nie są zwrotne i roszczenia są nic nie warte. Teraz są sklepy tylko zobacz jak się ludzie w Biedronce zachowują , czasem jak dzicz , jak dzieci niektóre się zachowują. Siłka fajnie a cena za co? za brak sprzętu , małą salkę itp. Lepsze kluby w mieście oferują niższą cenę. Zanim zwyzywasz ludzi to się zastanów, widziały gały gdzie mieszkanie kupowały. Sądzisz ,że inni by nie chcieli mieć dróg, miłej obsługi i kultury na drodze. Gdzie masz ta arogancję chyba u tych przyjezdnych z nowych bloków. Lepszy sort ? nie frustracja z powodu kredytów itp. Zacznij ludzi szanować to i Ciebie będą szanowali " lepszy Polaku".
11
0