banino

Nikt wam nie dogodzi bo nie jesteście tutejsi siłownia źle sklepy źle nawet nie tutejsza biedronka źle. Ludzie chwyccie się w końcu za jaja i powiedzcie że to nie Banino jest chamstwem tylko przybysze bez kultury
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: banino

Z chamstwem takim jak w baninie ciężko spotkać się w jakimkolwiek innym miejscu i to raczej dzięki tutejszym mieszkańcom
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu sie udziela kretyn z pseudo anonim... wychowany na wsi w baninie na sklepie pss spolem . Teraz obdarzono go supersamem mrufka gdzie piwo jest po 1.50 i pani mowi magiczne slowo dla niego nie zrozumiale dzien dobry i zapraszamy ponownie . Postawili mu silownie na jego wsi i oszalal chlop z zachwytu ! Ale po za baninem chlop zwany anonim swiata nie widzial ! A tu ludzie przyjechali z roznych stron i uzywaja slowa dzien dobry ,przepraszam , dziekuje , chcialbym ,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Te miastowy , sie nie podoba ,to sie wyprowadź "na miasto do bloku"...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie mówi się chciałbym, tylko poproszę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To, ze urodziliscie i wychowaliscie w miescie, a do tego macie wyzsze wykształcenie nie oznacza wcale, ze jestescie dobrymi, uczciwymi i kulturalnymi ludzmi. Widze, ze wasza ulubiona rozrywka jest osmieszanie tutejszych mieszkancow, ich wygladu,zachowania itp. Nie wiem dlaczego uwazacie sie za lepszych... Bo macie chatke na kredyt, suva i iphona6?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mylisz sie i patrzysz jak kazdy tutaj ,tylko na siebie ! Wiekszosc tutaj to ludzie przyjezdni przyzwyczajeni do kultury do normalnosci a niestety zdezylismy sie tu z arogancja i nie uprzejmoscia takich ludzi jak ty . My sie dziwymi ze ludzie mieszkaja tu tyle lat w tym błocie w tych dziurach i sie na to godza . My sie zderzamy z zupelna arogancja ze strony wladz i solectwa jesli chcemy i wymagamy mieszkajac tu czegos wiecej niz sadzenie drzewek czy klaskaniu przy oddaniu nowej drogi przy której mieszka radny . Nie mozemy sluchac tych bredni ze mieszkancy sa winni zalewaniu drog bo zaczynamy wszystko pojmowac o co tu sie rozchodzi . A taki ktos jak ty bulwersujesz sie ze my czegos chcemy wiecej niz bagno po ktorym chodzimy . My tez jestesmy takimi samymi mieszkancami jak ty .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

do Ozuma a Ty jesteś tym lepszym Polakiem tak? Tylko słoma Ci facet wystaje ze skarpety a wiesz dlaczego? Za obrażanie innych w tym miejscowych ludzi.
Ja tu kupiłem działkę i wybudowałem sobie dom 20 lat temu , ciężko było bo sklepy jedynie w Żukowie do firmy ( własnej) dojeżdzałem do Sopotu. Było inaczej, czysto, kulturalnie a rdzenni mieszkańcy mili i przyjęli nas jak swoich często pomagając. Nikt nikogo nie obrażał można było domu nie zamykać i pojechać do sklepu. Drogi - walczymy o nie od kilku lat. Nie oceniaj jak g.o za przeproszeniem wiesz. To ,że gmina jest jaka jest to nie jest wina mieszkańców. Podatki nie są zwrotne i roszczenia są nic nie warte. Teraz są sklepy tylko zobacz jak się ludzie w Biedronce zachowują , czasem jak dzicz , jak dzieci niektóre się zachowują. Siłka fajnie a cena za co? za brak sprzętu , małą salkę itp. Lepsze kluby w mieście oferują niższą cenę. Zanim zwyzywasz ludzi to się zastanów, widziały gały gdzie mieszkanie kupowały. Sądzisz ,że inni by nie chcieli mieć dróg, miłej obsługi i kultury na drodze. Gdzie masz ta arogancję chyba u tych przyjezdnych z nowych bloków. Lepszy sort ? nie frustracja z powodu kredytów itp. Zacznij ludzi szanować to i Ciebie będą szanowali " lepszy Polaku".
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

W pełni popieram. Zamieszkałem w Baninie 18 lat temu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jeszcze jedno - dziury i błoto to efekt inwestycji prowadzonych przez deweloperów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez nie jestem stad ale nie robie afery bo ukroili mi za grube plasterki wedliny, albo za duzo plastrow sera lub dlatego ze, w biedronce pracuja ukraincy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ozuma a po co sie tu przeprowadzales do tego blota, brudu i chamstwa? Bo bylo najtaniej? Bo na pewno nie dlatego, ze jest ladnie ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za brednie ! Ozuma jak wielu innych zamieszkał tu z nadzieją , że będzie ok. Ja również spotykam się tu codziennie z chamstwem mieszkańców w sklepie na drodze...to że wy rdzenni mieszkańcy tego nie widzicie tylko źle o was świadczy. To znaczy ze tak żyjecie i dlatego was to nie uwiera. Ale dla kogoś kto jest przyzwyczajony do kultury i normalności to jest cholernie niefajne. A sołectwo to już drugi chory film klika ukladziki i tylko o swoje d*py dbają. Chory film
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nikt nie pisze o plasterkach ani ukraincach tylko o mieszkańcach i ich zachowaniu które pozostawia wiele do życzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to sobie popatrz ile bloków powstało w Baninie a była to wieś domków jednorodzinnych. Ta " KULTURĘ" blokersi przywiezli wraz z osiedlaniem się tu. Jazda jak debile bo samochód słuzbowy, wyprowadzanie psów pod domy a niech sprzatają to nie moje, wyrzucanie śmieci w pole. Grillowanie i darcie gęb - wolność Tomku w swoim domku. Chamstwo w sklepie a co mi tam wiejska sprzedawczyni będzie fikać. Do kogo pretensje! Drogi zalane i błoto bo powstały szeregi a developer dreny zniszczył na polach. I za to winicie starych mieszkańców? "Z kogo się śmiejecie sami z siebie się śmiejecie."( M. Gogol)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

i ci blokersi mają rejestrację GPU, GWE, CTU, GTC:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

każdy kto jest tu zameldowany ma GKA co ma rejestracja do tego, przejezdni tez winni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybacz ale ja jako osoba która przyjechała z innego miejsca widzę ten brak kultury u większości i w sklepie i na drodze. Prostactwo straszne. A tak z drugiej strony dzięki nowym mieszkańcom ta wasza wiocha się rozbudowuje i rozwija. Inaczej mielibyscie sklep w zukowie ha ha. ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A moze ta wiocha chciala zostac wiocha ale jej nie pozwolono... Przyklad z plasterkami wlasnie pokazuje jakie chamstwo wychodzi z ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko zakupy u kogo robisz? u tych co tu mieszkaja i pozakładali gabinety i sklepy łosiu. Po co się pchałeś na wiochę. Kolejny lepszy ku.a sort
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzi mi o zachowanie klientow łosiu.

a to przepraszam

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....