brak kultury

Rano przed szkołą ludzie nie mają kultury i nie wiedzą co znaczy parking wysadzając dzieci na ulicy a z tyłu ludzie muszę autem czekać bo królowie przyjechali którym wszystko wolno.ten temat trzeba poruszyć na najbliższych zebraniach bo przez to tylko korki są!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: brak kultury

No bo wiesz ci miastowi co jezdza tymi swoimi suvami mysla, ze im wszystko wolno. Nie musza byc kulturalni, tak samo wychowuja dzieci. Jak maja dom na wsi i suva na kredyty to wszystko mozna.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy o której konkretnej ulicy przez bo mam nadzieję, że nie chodzi o kawałek kiss & ride ;-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiss&ride a wysiadają dziecku drzwi otwierają i wyciągają plecaki z bagażnika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgodnie ze znakiem postoj moze trwac do minuty. Oczywiscie mozna to wysiadanie usprawnic. nie mniej jednak uwazam, ze panstwo sie czepiacie. Tak samo nikt nie mowi ze dziecko musi wysiadac przed samymi pasami, mozna to zrobic w polowie tego odcinka drogi.

I mam Suva, i jestem z miasta, jednak nie uwazam, ze brakuje mi kultruy. Parkuje miedzy liniami na parkingu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiesz co to jest kiss & ride ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

może nie wszyscy znają angielski :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są dwie drogi: pierwsza kiss and ride (1 min parking) i drugi na który wjeżdża się skręcając w lewo. I to jest parking na którym należy się zatrzymać, wysiąść z samochodu i zaprowadzić dziecko. Kiss and ride nie jest drogą dojazdową do parkingu. Plac koło wjazdu na stołówkę też nie jest parkingiem i jest tam znak zakazu parkowania.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile jeszcze wątków będzie na temat parkowania pod szkołą! Ten jest chyba 10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na której ulicy ci królowie, którym wszystko wolno? Ja odnoszę wrażenie, że za dużo w mieszkańcach Banina agresji, frustracji i zwykłego niezadowolenia ze wszystkiego. Wszyscy skończymy tak samo - jedni wcześniej, drudzy później. Szkoda nerwów :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....