Re: centrum feniks
~mieszkanka
(11 lat temu)
wydaje mi się że co niektóre sklepy zostaną zamknięte szybciej niż zostały otwarte, przede wszystkim delikatesy, gdzie jest kompletna pustka, obsługi więcej niż klientów, a na temat obsługi z odido to rzeczywiście wolę się nie wypowiadać, ale nie o to chodzi, myślę że po prostu taki duży sklep w tym miejscu nie jest potrzebny, ja na przykład mieszkam blisko lotniczej i nie jest mi po drodze, weszłam tam jak byłam w salonie kosmetycznym zobaczyć jak jest, dobrze nie jest więc za pewne korzystać nie będę, sądzę że max xavier przebija wszystkie delikatesy w Baninie; na osiedlu to jest raczej potrzebny mały porządny sklep z miłą obsługą gdzie można kupić 1 piwo też hehe
Ale mogę polecić salon kosmetyczny Perła, korzystałam z zabiegów na twarz i dłonie, może nie są to usługi na najwyższym poziomie, ale ceny są naprawdę dobre, tak więc patrząc na porównanie jakość - cena stawiam 5+.
Moja koleżanka korzysta z fitnessu i jest bardzo zadowolona, ale ponoć najtaniej nie jest. Takie usługi jak fitness, kosmetyczka czy fryzjer to na pewno się utrzymają, coś dla dzieci też by się przydało, jakiś plac zabaw, może jakieś zajęcia rozwijające też;
ale takim delikatesom to nie wróżę długo, a sklepik z ciuchami?? coż, dziewczyny, naprawdę kupujecie ciuszki po takich osiedlowych sklepikach? czy jedziecie w miejsce gdzie tych sklepów jest więcej.
Ale raz tam zajrzę, następnym razem jak będę u kosmetyczki :-)
5
1