centrum feniks

jestem z rębiechowa co to jest to centrum feniks?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: centrum feniks

centrum fenix (usługowo handlowe) znajduje się na ul. pszennej w baninie. miesci się tam m.in:
-fitness s7
-sklep odzieżowy
-sklep spożywczy
-salon loreal
-kosmetyczka
-piekarnia
-apteka (nie wiem czy już otwarta)
- jakies biura
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki ! , to chyba warto się tam wybrać.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po pieczywo jak najbardziej i jest z czego wybrać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak żeby pojechać i pochodzić po centrum fenix nie warto, lepiej już na pobliska matarnie pojechać.
no chyba, ze chcesz skorzystać z czegos konkretnego np. wizyta u fryzjera/kosmetyczki/ chec poćwiczenia na siłowni/zajęciach ruchowych.
to spróbuj, odwiedz ich strony www i się zorientuj co oferują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

słaba reklama
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie Iranie i odpowiedz tej samej osoby...dramat to 7niebo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po czym wnosisz ze to ta sama osoba? Bo jesli po numerze ip to nieznasz ostatniej cyfry wiesz tylko ze jest ten sam dostawca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

heee??? już powariowaliscie z tymi samymi IP :P

wiesz, reklamować się powinni najemcy lokali, bo to prywaciarze.
ja czasem dostaje ulotki wlasnie z tego miejsca.

Grubymi nićmi szyta ta reklama, aż przykro...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak, aż się popłakałam, hahaha

nie przesadzajcie.
już na tym forum nie można spytac się o usluge/miejsce itp. w baninie, bo od razu leca negatywne posty, a ze to reklama, a ze wlasciciel jest autorem i sam sobie odpowiada.... weszycie podstęp, a go wcale nie ma.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam dziś w tym feniksie fajnie macie sklepy pod nosem .Pieczywo faktycznie ok ale wiadomo Janca ma dobre wyroby i duży wybór . Fryzjer wypasiony ciekawe jaka jakość usług? .Jak na takie osiedlowe centrum to ok .dowiedziałam się że jeszcze będzie plac zabaw dla dzieci i wypożyczalnia strojów karnawałowych dla dzieci. A mojemu mężowi spodobała się siłownia trochę to małe mogło być więcej sklepów ale lepszy rydz niż nic!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

siłownia mała ale jak ktoś chce ćwiczyć to można, sporo zajęć dla kobiet.
Ubrania tureckie po 150 zeta swetry.
Delikatesy do niczego, drogo i nieprzyjemnie.
Fryzjer, cóż obsługa miła, strzyżenie fatalne.
Czynsze wysokie, piekarnia niewielka ale ok.
To tylko moje zdanie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwyraźniej baninianka powinna przyjmować duuużą dawkę Prozacu - na chęć życia.

Są sklepy, źle. Nie ma sklepów też, źle.
Jest centrum - dramat. Nie ma centrum - słabo.
Nie ma Biedronki - łeee. Jest już Biedronka - a po co ona...

Feniks jest spoko. Siłownia i fitness jest fajny, choć drogi w porównaniu z innymi ofertami np z Gdańska. Piekarnia jest dobrze wyposażona, mają bardzo dobre pieczywo i miłą obsługę. Fryzjer? Sam nie chodzę, ale mam małe dzieci, strzygą i jestem zadowolony, moja żona też jest zadowolona. Teraz jest jeszcze plac zabaw i gimnastyka dla dzieci więc też fajnie.
Zawsze można się doczepić i obśmiać każdą inicjatywę. Ja tam jestem zadowolony, że nie muszę jechać po chleb, tylko mogę się przejść.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Baninian
Czytaj ze zrozumieniem bo baninianka nie pisała negatywnie ani o fitness ani o piekarni tylko o innych sklepach.
Znajomy chciał sobie piwo kupić w tych nowych delikatesach, sztuk - 1 puszka to pani w sklepie z gęba na niego ,że nie wolno 4 paka zafoliowanego rozrywac bo trzeba 4 piwa kupić.
Dziekujemy , sa tańsze i normalne sklepy w Baninie. Skoro Tobie odpowiada to rób sobie tam zakupy i do fryzjera też chodz. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i to nie znaczy by leki komus proponować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do Mieszkańca . To dziwne ale ja jak Baninian uważam że cały post baninianki jest negatywny i czytam ze zrozumieniem!!!! A na marginesie to robiłam zakupy w delikatesach i obsługa była miła i pomocna, a co do sklepu z ciuchami to byłam i wcale nie jest tam sama turcja jak to określiła baninianka za 150 zeta ale Włochy ,chiny i nasz polski producent a ceny uważam są normalne . Trudno dogodzić każdemu szkoda tylko czasu na czytanie tych żali !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Włochy? chyba z pod warszawy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a tak na powaznie Basiu
Dziwne ,że w Xavierze czy nawet nowo otwartej biedronce jest zawsze pełno kupujących. Bardzo fajnie ,że sa nowe delikatesy bo jest treż nowe spore osiedle i ludziom będzie bliżej robic zakupy, ja to rozumiem tyle ,że pusty sklep o czyms świadczy.
Nie neguję tego ,że powstaja nowe sklepy, szkoda tylko ,że ludzie co mają pomyśł stracą bo nie zarobia na te sklepy, porozmawiaj najpierw z nimi, poznaj ich zdanie i wtedy pisz.
Co do fitness to też chodze i fajnie ,że jest takie miejsce, chodza babki, faceci o dzieci. Taka firma zarobi na siebie.
Ja nikomu zle nie życzę, mieszkam tu od kilkunastu lat, kiedys nic nie było i na zakupy jeżdziło się do Żukowa teraz mamy u siebie na miejscu , rozmawiam z mieszkańcami , sąsiadami i nie każdemu podobaja sie nowe delikatesy powtarzam jeszcze raz , każdy ma prawo wyrazić swoja opinię. Co do piekarni Jancato taniej niż w Tiramisu. Po co to zacietrzewianie się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajcie szanse dzierżawcą którzy chcą cos stworzyć dla siebie i dla mieszkańców .Ja od 2 lat robie zakupy w Xawierze i nie mogę się przestawić na inny sklep to zapewne kwestia przyzwyczajenia, mam bliżej sklep a jade tam.

moze mi ktos powiedziec co oznacza slowo"delikatesy"? i w ktorym momecie sklep spozywczy, przestaje nim byc i staje sie "delikatesami"?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Delikatesy prędzej czy później zamkną ze względu na przesympatyczną i przemiłą obsługę. Jak pierwszy raz wszedłem do tego sklepu i zobaczyłem te same kobitki co sprzedawały w ODIDO to myślałem, że zejdę. To była pierwsza i ostatnia moja wizyta w tym sklepie. Wolę jechać do Xaviera gdzie Panie są miłe, choćby było drożej. Nie wiem że właściciel nie zwraca uwagi na to kogo zatrudnia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

W koncu jakas pozytywna reakcja na to co sie dzieje, jako nowy mieszkaniec Bnaina na poczatku zauwazylem brak wlasnie biedronki czy ze tak powiem "osiedlowych delikatesow" ale teraz pieknie sie wszystko rozwija.

Rzeczywiście w nowych delikatesach jakby pustawo. Byłem kilka razy i zawsze byłem jedynym klientem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

wydaje mi się że co niektóre sklepy zostaną zamknięte szybciej niż zostały otwarte, przede wszystkim delikatesy, gdzie jest kompletna pustka, obsługi więcej niż klientów, a na temat obsługi z odido to rzeczywiście wolę się nie wypowiadać, ale nie o to chodzi, myślę że po prostu taki duży sklep w tym miejscu nie jest potrzebny, ja na przykład mieszkam blisko lotniczej i nie jest mi po drodze, weszłam tam jak byłam w salonie kosmetycznym zobaczyć jak jest, dobrze nie jest więc za pewne korzystać nie będę, sądzę że max xavier przebija wszystkie delikatesy w Baninie; na osiedlu to jest raczej potrzebny mały porządny sklep z miłą obsługą gdzie można kupić 1 piwo też hehe
Ale mogę polecić salon kosmetyczny Perła, korzystałam z zabiegów na twarz i dłonie, może nie są to usługi na najwyższym poziomie, ale ceny są naprawdę dobre, tak więc patrząc na porównanie jakość - cena stawiam 5+.
Moja koleżanka korzysta z fitnessu i jest bardzo zadowolona, ale ponoć najtaniej nie jest. Takie usługi jak fitness, kosmetyczka czy fryzjer to na pewno się utrzymają, coś dla dzieci też by się przydało, jakiś plac zabaw, może jakieś zajęcia rozwijające też;
ale takim delikatesom to nie wróżę długo, a sklepik z ciuchami?? coż, dziewczyny, naprawdę kupujecie ciuszki po takich osiedlowych sklepikach? czy jedziecie w miejsce gdzie tych sklepów jest więcej.
Ale raz tam zajrzę, następnym razem jak będę u kosmetyczki :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Utrzymają się. Obecnie korzystają osoby mieszkające na osiedlu rodzinnym. Niedługo powstanie familijne i będzie wzmożony ruch. Nie każdy ma auto, żeby jechać na lotniczą a tak spacerkiem można się przejść i zrobić zakupy. Sama piszesz, że mieszkasz blisko lotniczej więc tam robisz zakupy. Poza tym teraz szybko robi się ciemno i to też jest przyczyną małego ruchu. Początki zawsze są trudne.
Co do obsługi - jestem zdziwiona waszymi wypowiedziami.
Nigdy nie spotkałam się z arogancją z ich strony.

Więcej empatii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Strzyżenie fatalne ?a byłaś?jak tak to u kogo?ja jestem mega zadowolona , zmieniłam fryzjera po 8 latach i nie pomyliłam się, jest super:)do tego mają u siebie bardzo fajne kosmetyczki i pracują na porządnych produktach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam. Również korzystam i jestem bardzo zadowolona.

czy ktoś zamawiał tort w nowej piekarni? czy ciasta są dobre ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ponoć dobre. Chciałam zamówić, ale trzeba to zrobić 6 dni wcześniej. Trochę przegięcie...

a mi przed świetami kazali chleb zamówić jak chcę. Kurde to nie te czasy chyba. Za komuny tak było
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

straszne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kl
i po ch się wcinasz

Fryzjer dobry - była, piekarnia rewelacja - pyszny i świeżutki chleb i ogromny wybór. Delikatesy masakra - na tablicy widnieją ceny promocyjne danego produktu, a Pani nalicza inną cenę po zwróceniu uwagi oburza się i twierdzi, że promocja już nie obowiązuje, a nie zmieniła ceny, bo nie miała czasu - to jakaś kpina. Taka sama sytuacja jest z wędlinami - zwróćcie uwagę jaka cena widnieje, a jaką Pani nabija- są o 1 zł wyższe, taka sytuacja spotkała mnie trzy razy więcej tam nie pójdę - to zwyczajni oszuści. No i nie miła obsługa także.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zastanawiam się czy delikatesy i odido mają tego samego właściciela??? bo obsługa jest z odido MASAKRA, towar albo przeterminowany albo zawyżają cenę. Z odido zrezygnowałam szybko ( oszustwa i nieświeży towar) w delikatesach byłam dosłownie cztery razy i za każdym razem coś (albo zawyżają ceny albo nie ma grosza wydać po minach ekspedientek można wywnioskować,że klient przeszkadza im w pracy). Czara goryczy przelała się, więcej tam nie kupię, i wam radzę to samo, może spadek obrotów da do myślenia właścicielowi, bo konkurencję ma sporą - Max i Xawier,Biedronka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...