co wiecei na temat...

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
firmy AV MEDIA z Gdańskiego Jasienia,macie jakies doswiadczenia,jakiej opinie jak kreca i jakie zdjecia robia ??

pozdrowionka

Anka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co wiecei na temat...

zdjecia robia super. Pan Michał spoko koles:) polecam

Nie widzialam lepszych!!!!Dla mnie drodzy:(ale wybralam sobie u nich plener w tygodniu w 3 miejscach w czerwcu 2009 i tyle,bo na wiecej nie mozemy sobie pozwolic....Sa cudni wejdz na ich strone i poogladaj galerie,to duzo nie bedzioemy musialy juz pisac:)pelen profesjonalizm!!!

zgadzam się- profesjonaliści w każdym calu. Byłam na dwóch slubach i weselach gdzie oni byli i zdjęcia rewelacyjne wyszły, a film po prostu tak świetny że też mimo wysokiej teraz ceny podpisaliśmy z nimi umowę na nasz ślub. Zapewniam , że można brać ich w ciemno- to będzie na pewno dobry wybór :)

drogo,
ale ja się zdecydowałam :)

my tez mamy Pana Michała :) po rozmowie i obejrzeniu Jego prac jestesmy spokojni i wiemy ze bedziemy zadowoleni :)

no to umowa podpisana :))

pozdrowionka

Anka

Podpisuje sie rowniez nie widzialam ladniejszych zdjec. Pan Michal rowniez bedzie robil zdjecia no moim weselu
|Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Jasieńskie Domy (7 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...

Pelczara Mieszkania (11 odpowiedzi)

Budynek powstaje w jednej z najlepiej rozwiniętych nowych, mieszkaniowych części Gdańska. W ciągu...

Linea (38 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...