jak powiekszyc biust tabletkami - forum

Pytanie do wszystkich kobiet na forum. Podobno są jakieś specjalne tabletki które powodują powiększanie biustu. Z tego co słyszałam na fitnessie od koleżanek te tabletki działają na estrogeny i dzięki temu można w kilka miesięcy powiększyć i ujędrnić biust. Czy któraś z was spotkała się z tego typu produktami i jak to trzeba brać ?. Jeszcze jedno wyczytałam na forach głównie tych z USA że tam właśnie tego typu metody powiększania biustu w Hollywood są coraz bardziej popularne i wypierają już operacje plastyczne. A skład tych tabletek opiera się głównie na jakiś ziołach z Ameryki Południowej o niedawno odkrytych właściwościach działania na kobiece hormony odpowiedzialne za obfitość biustu. Mam pytanie co to są za tabletki i czy można je kupić w Polsce ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapewne chodzi o tabletki działające na estrogeny o nazwie breastfem. Tak można kupić też w Polsce jak wpiszesz w internet. Ja je stosowałam i nawet jak na tabletki całkiem niezły wynik. Nie dają tyle co implanty ale różnica jest widoczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Adwokat rozwód gdańsk, trómiasto (18 odpowiedzi)

Cześć, czy moglibyście mi kogoś polecić do sprawy rozwodowej. Przypuszczam, że będzie z...

dobry adwokat rozwód gdańsk (80 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...