kominek

Zlecę wykonanie kominka z rozprowadzeniem ciepła( nawiewami). Znacie może kogoś godnego polecenia ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goście z http://www.kominox.pl My składali i jestem mega zadowolony. Nie wiem jaki duży i skomplikowany chcesz. I ile kasy planujesz przeznaczyć. Ale mnie zabudowa średniego kominka z jedną półką na drewno kosztowała jakieś 5k. Oni przyjechali ze swoim materiałem i w jeden dzień się wyrobili.

Powyższa cena dotyczy opcji bez rozprowadzenia ciepła.

Mi z rozprowadzeniem ciepła wyszło niecałe 10000 zł. Kominek taki, jak chciałam, tego typu: https://f.allegroimg.com/s512/01b64e/9574d5054aa288dc0ceef2330a9f

Robił mi pan Jacek Borcz 603-705-880. Jestem bardzo zadowolona. Szybko zrobione, rzetelnie rozpisane co i za ile (włączając w to jakieś elementy za kilka zł).

Re: kominek

Galeria ognia :)

"Kominki Wiliński" Może nie najtaniej ale: 1. Dobiorą Ci wkład o mocy pod kubaturę domu ( polecam nie wybierać najtańszych wkładów, jest to inwestycja na długi okres), 2. rozprowadzenie zrobią dobierając wszystkie parametry (ilość pokoi, moc wentylatora, rozmieszczenie kratek) . 3. Zabudowę robią naprawdę profesjonalnie z odpowiednim dopływem powietrza odpływem spalin. 4. Naprawdę doradzą Ci każdy szczegół.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko cena zaporowa. Na szybko wycenili mi kominek na 18 tys. Gdzie Galeria Ognia zrobiła za 10 tys. :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również polecam galeria ognia :) zrobili u mnie kominek na 6+.

dziękuję:)

Inne tematy z forum

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....