malinowski .dietetyk

Dietetycy, leczenie otyłości

Gdańsk, Antoniego Lendziona 4D

Katarzyna Weiss - ocena (2) Polecam bardzo Pana Michała dietetyka połączona z psychologią... Katarzyna Weiss Halina - ocena (2) Profesjonalny, wspierający, kompetentny Halina Maciej - ocena (2) Polecam bardzo. Maciej
Hanna Czaja - ocena (2) Super!Pełen profesjonalizm. Hanna Czaja Ania - ocena (2) Zdecydowanie polecam. Dobra komunikacja z Panem Michałem, miła i przyjemna... Ania kkmm - ocena (2) Super polecam Pana Macieja jako dietetyka! Jest bardzo konkretny, a jego... kkmm wioleta.kiedrowska1984@gmail.com - ocena (2) Kilka sekund nie wystarczy, żeby opisać pracę Pana Michała. Przy ciężkiej i... wioleta.kiedrowska1984@gmail.com Karolina - ocena (2) Pan Michał to niezwykle sympatyczny i życzliwy człowiek, z profesjonalnym... Karolina Sylwia - ocena (2) Od roku współpracujemy z Panem Michałem , mamy zadowalające efekty . Pan... Sylwia MA - ocena (2) Pan Michał jest super specjalistą a dodatkowo empatycznym człowiekiem.... MA Robert Ogrodowski - ocena (2) Bardzo polecam ! Robert Ogrodowski Ryszard Zajczyk - ocena (2) Super dietetyk. Opracowana przez niego dieta w moim przypadku bardzo... Ryszard Zajczyk Aleksandra - ocena (2) Na konsultacje do Pana Michała trafiłam z polecenia. Wizyta przebiegła w... Aleksandra Maciek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście. Maciek Maciek - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście. Maciek Urszula Skawińska - ocena (2) Korzystam z usług pana Michała od kilku miesięcy. Podczas każdej wizyty... Urszula Skawińska Mirella - ocena (2) Specjalista, który posiada wiedzę nie tylko z zakresu żywienia człowieka, ale... Mirella Anna - ocena (2) Pan Michał jest niesamowitym profesjonalistą - dieta ułożona pod preferencje... Anna Bogdana Szuba - ocena (2) Walczyłam z otyłoścją długie lata i w młodości i długim dorosłym życiu i...... Bogdana Szuba Ewa Probierz - ocena (2) Moja przygoda z dietami Pana Michała trwa już prawie 10 lat ,zawsze wracam... Ewa Probierz