mam mieszane odczucia

bylam wczoraj w deram clubie 1 wszy raz lokal fajny ale troch przerazily mmnie ceny za dwa driny sex on the beach zaplacilam 50zl ;( dla mnie to troche przesada bylam na dole bo na gorze byla impreza dla vipow uwage nasza przykuly hostessy... ubrane w skape gorsety i dyndajace tak ze balam se ze wbije mi sie obcas w glowe, podziwiam je bo nie dosc ze byloby mi niedobrze po 2 godzinach dyndania ....masakra mimio ze to jest arakcja ale po jakims czasie robi sie to denerwujace i w sumie stwirdzam ze to nie wspołgra z klimatem bo obojetnie jaka muza biedne probuja sie ciagle rozbujac pomijajac oczywiscie dalej ich wiek. Na gore udalo mi sie wejsc jakims cudem ale tam w sumie podobnie oprocz tego ze bylo wysublimowane towarzystwo ..... PODSUMOWUJAC mysle ze lokal troche ma na sile zrobiona reklame bo oprocz ....cen z kosmosu to nic nie przykulo mojej uwagi lokal jak lokal a ze ma zrobione reklame to i towarzycho specyficzne;D nie mniej nie zaluje i polecam innym.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

?

Odpowiedź obiektu:

O gustach nie dyskutujemy a panie na huśtawkach do podłogi dzielą 3m musiała by pani być bardzo wysoka aby doznać z nimi zderzenia . Co do towarzystwa to jest na poziomie jeśli to dla pani dziwne to trudno polecam lokale o trochę innej specyfice gdzie zapewne łatwiej by było się odnaleźć .