masakra
Po kilku pozytywnych opiniach postanowiłam sie tam wybrać i .. niestety wielkie rozczarowanie. Wystrój rewelacyjny... i chyba na tym niestety koniec. Gdybym szukała sponsora...... miałabym w ciagu jednej nocy znalezionych kilku, totalna porażka, czułam się jak wystawiona na serwisie aukcyjnym, zaznaczam ze sżłam się tam pobawić i bawiłam sięraczej kiepsko. mały, parkiet w stosunku do ilosci wpuszczanych ludzi. kompletnie nie dało się tańczyć, bo ktos cie obijał z kazdej strony, albo deptał nogi, albo kolesie łapiący Cie od tyłu do tańca. ;/ Pijąc drinka pod barem, niezmierne zaczepki, kolesi. Wiekszość płci meskiej, która tam przychodzi wpada na podryw, ludzie ktorzy szukają dobrej zabawy we własnym towarystwie szczerze nie polecam.
Ceny do zaakceptowania, biorąc pod uwagę ostatnie imprezy w Monako ;-] i red bulle po 25 EUR.
Obsługa beznadziejna, niekulturalna i nie miła szczególnie kelnerek co do ładniejszych dziewczyn. Nieciekawa wizytówka klubu - kompletny brak profesjonalizmu w tym temacie.
Ceny do zaakceptowania, biorąc pod uwagę ostatnie imprezy w Monako ;-] i red bulle po 25 EUR.
Obsługa beznadziejna, niekulturalna i nie miła szczególnie kelnerek co do ładniejszych dziewczyn. Nieciekawa wizytówka klubu - kompletny brak profesjonalizmu w tym temacie.