Jeżeli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły prawa jazdy to bez wahania może zdecydować się na Akademie. Dlaczego? Odpowiedz jest bardzo prosta- profesjonalne przygotowanie do egzaminu!!! Wiem co mówię ponieważ w piątek dołączyłam do grona osób które zdały za 1 razem!! wykłady mimo iż codziennie przez 8dni to nie nudzisz się na nich gdyż są ciekawie prowadzone. Dwóch Maciejów i Marek prowadzili wykład profesjonalnie, wytłumaczyli wszystko co było niezrozumiałe no i oczywiście non stop odpytka ze świateł ;) a jazdy to przeżycie niezapomniane. Ja miałam przyjemność jeździć z Maciejem G. i Markiem K. I szczerze jestem naprawdę 100% zadowolona. Maciej perfekcjonista, chce każdego nauczyć jak najwięcej i jego czepianie się o wszystko naprawdę dużo daje na egzaminie- gdyż wiesz jak zachować się w każdej sytuacji. Jeżeli chodzi o Marka to niech was nie zmyli to że na wykładzie jest cichy i nieśmiały- w samochodzie jest to zupełnie inny Marko, z nim nie można się nudzić jest naprawdę zabawnie nawet jak przegrywa się kawę ;) a do tego potrafi nauczyć jeździć. Chce im bardzo podziękować za dużo cierpliowści, śmiechu w samochodzie i za to że nauczyli mnie jeździć :*