niby sypialnia a wszytko do 1700

Nie macie wrażenia, ze Banino nie jest dostosowane do ludzi, którzy pracują, wszystko czynne góra do 17.00 żeby odebrać list polecony trzeba by wziąć urlop. Papierniczy jeszcze nie trafiłam żeby wrócić z pracy i kupić cokolwiek, to samo warzywniak i cała reszta.
Sypialnia dla wolnych strzelców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: niby sypialnia a wszytko do 1700

a w soboty jak jest?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można złożyć zlecenie, żeby polecone wrzucali do skrzynki.
Max i Xavier jest otwarty dużo dłużej, żeby 'kupić cokolwiek'. Nocnych sklepów i w Gdańsku jest jak na lekarstwo. Bez przesady.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mysle ze i w gdansku mniejsze urzedy pocztowe sa czynne w granicach 17-18, sklepy ogolnospozywcze sa w okolicy dwa otwarte do 22 - dla porownania gdy mieszkalam w centrum trojmiasta poczta byla do 17 a do sklepu nocnego trzeba bylo galopowac pol miasta, nie ma to jak sobie pojojczec.
papierniczy zawsz emozna znalezc po drodze do domu w gdansku, nie jest to sklep z artykulami pierwszej potrzeby i doskonale rozumiem wlasciciela ktory nie bedzie inwestowal srodkow w zatrudnienie dodatkowego pracownika aby pancia ktora jedzie z pracy o 18 mogla raz na 6 miesiecy wstapic i kupic koperte za 5 groszy:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sami wracacie z pracy po godzinie 17, a chcielibyście żeby inni pracowali najlepiej do 22 ? Myślę, że każdy z nas zasługuje na odpoczynek i bycie z rodziną.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

nowa stacja na lotniczej ma być do 24 :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko na stacji pracuje kilka osób i na zmiany!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....