obrzydliwie bogaci

jak tacy żyją czy mają jakieś problemy? Ja niestety do nich nie należę i zazdroszczę im dobrobytu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: obrzydliwie bogaci

boże dziewczyno ależ ty prosta jesteś. Kasa...............najgorsza rzecz której można zazdrościć, najlepiej nic nikomu nie zazdrościć a cieszyć się z tego co się ma !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ale czego spodziewać się od kobiet ?

dla nich liczy się tylko kasa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

najlepiej to wziąć się do pracy i zaryzykowac a wtedy i Ty możesz żyć w dobrobycie, kto nie ryzykuje ten nie ma.

mają problemy... i to takie, które nieżadko ich przerastają...

zresztą były nawet badania, że wzorst dochodu i ogółem majątu tylko do pewnego stopnia powoduje wzorst poczucia "szczęścia"
potem to poczucie spada...

bo ja sie nie ma pieniędzy to złudnie sie do nich dąży- do poczucia szczęścia. Gdy juz je się ma okazuje się że brakuje nam celu, gdy nie ma celu zaczynają się problemy.

"Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co sie ma"
Czyż nie tak? :)

prawda heeh

to przysłowie, przynaujmniej w moim odczuciu, NAKAZUJE cieszyć się tymi ochłapami, które mamy
ja podchodzę do tego tak, że cieszę się z tego co mam, bo szkoda mi życia na myślenie i biadolenie nad tym czego nie mam
jasne, mam marzenia, dążenia, plany... i staram się je realizować, rozwijać się
i jasne, mam szczęście, bo mam gdzie spać, co jeść, ciepłą wodę w kranie, komputer, internet, telewizor
nie mam wielu innych rzeczy; ale o nich nie myślę - woę się cieszyć z teog co mam, a jak się uda, to osiągnąć więcej
gdybym się skupiała na tym, czego nie mam, co jest nieosiągalne, to bym była cały czas zgorzkniała... bo nawet jeśli coś tam osiagnę, to ZAWSZE będzie coś, na co nie bedzie mnie stać itd
a miłości, przyjaciół, bezpieczeństwa się nie kupi (pomyślcie, jak ci "obrzydliwie bogaci" muszą być podejrzliwi w stosunku do znajomych "czy lubią mnie, czy tylko moje pieniadze", rodziny, jak się zabezpieczać przed kradzieżą, porwaniami itd...)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bierzesz za bardzo do siebie te słowa...
A ja po prostu skwitowałam w skrócie podejście do sytuacji autorki tego wątku...

Madzia - absolutnie nie wzięłam ich do siebie...
po prostu zastanowiłam się nad tym powiedzeniem (którego nota bene również czasem używam) i rozwinęłam wątek

Agnieszko
A swoją drogą to gdzie Twoja relacja?

oj ja mam dużo...a zwłaszcza MIŁOŚĆ :)ale dzięi waszym wypowiedziom zrozumiałam że faktycznie nie ma co zazdrościć super samochodów itd. dziękuję za wszyskie komplementy i każdemu z Was życzę uśmiechu na twarzy każdego dnia:))))))))

:):):)

Madzia - dojrzewa;) - od ślubu nie mieliśmy jeszcze ani jednego wolnego weekendu...

a skąd pierwsza osoba odpisująca na ten wątek wiedziała, że jest on założony przez kobietę? I ty rocks- zawsze ujadasz na forach kobiecych na kobiety, masz problem??czegoś ci brakuje? idz do psychologa.po co przeglądasz te wątki,wejdź na motoryzacje....hmmm.... jak już kiedyś ktoś napisał- tam wchodzą tylko PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI A NIE CIOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"I ty rocks- zawsze ujadasz na forach kobiecych na kobiety, masz problem??czegoś ci brakuje?"

Hmmm.... Czyżby rocks był alter ego niejakiego Janka Muzykanta? :-D Który na weselniku zawsze ujada na panny mlode?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Kto ma problem z sasiadami??? (294 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...