paznokcie, makijaz, fryzej

zastanawiam sie, czy pomalowanie paznokci, czy zrobienie typowego, delikatnego makijazu slubnego jest tak bardzo trudne zeby szukac jakis najlepszych specjalistow z tej branzy, czy po prostu wystarczy udac sie do pierwszego lepszego salonu...Moze co innego z fryzura bo tu jest wiecej inwencji tworczej i umiejetnosci, ale przy zwyklym pomalowaniu paznokci tez?? czy mozna to zle zrobic?A makijaz? Rozmyje sie?

mam metlik w glowie i nie wiem do ktorego fryzjera sie wybrac...tak wiele watkow juz czytalam dot. fryzjerow w Gdansku ale zawsze zdarzy sie ktos zadowolony i niezadowolony; ja w ogole nie korzystam z fryzjera bo mam dlugie, krecone wlosy i same mi sie ukladaja dlatego kompletnie nie mam doswiadczenia...ale na slub chcialabym upiac bo sie ugotuje w lipcu w rozpuszczonych...

bede wdzieczna za Wasze opinie bo jestem w tym wszystkim zielona:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: paznokcie, makijaz, fryzej

najlepiej to wybierz jakiś salon i idź na próbne czesanie, wtedy będziesz wiedziała czy Ci pasuje czy nie :):)
Jeżeli chodzi o malowanie paznokci to niby nic trudnego ale hmm wydaje mi się że i to można popsuć, zresztą takie malowanie to nie jest duży koszt. Najlepiej popytaj w rożnych salonach co jak a na pewno przy "slubnych zestawach" cenę będziesz mogła negocjować :):)

pozdrawiam

Re: paznokcie, makijaz, fryzej

Witam serdecznie,
z okazji minionego już Dnia Kobiet, nadchodzącej wiosny, a także naszych kolejnych urodzin (jako studia), razem z Radiem Plus oraz Trójmiejskim Magazynem Prestiż organizujemy duży projekt pod hasłem:Całkowita Metamorfoza.Wszystko odbywa się na zasadzie konkursu.Jedyne co trzeba zrobić to wysłać do nas mailem albo pocztą zgłoszenie(kilka zdań, dlaczego to ja potrzebuję całkowitej metamorfozy)i dołączyć do tego swoje zdjęcie.Do wygrania 3 Całkowite Metamorfozy, czyli:stylista wykona fryzurę taką jaka pasuje do Twojego typu urody, makijaż dzienny z nauką jak wykonywać make-up prawidłowo, ale samodzielnie, a także przeprowadzimy analizę kolorystyczną oraz analizę sylwetki abyście Panie wiedziały co nosić, w jakich fasonach i kolorach by móc wyeksponować atuty sylwetki, a ewentualne mankamenty potrafić tuszować. I tu pomyślałam o Tobie. Skoro nie bardzo wiesz czego potrzebujesz, być może metamorfoza i możliwość spotkania ze stylistą, który od A do Z zajmie się Tobą pomoże Ci później w poszukiwaniach własnego stylu, a potem stylisty, który wykona Twoją fryzurę ślubną i manicurzystki, która zajmie się Twoimi dłoniami.Pomyśl, możesz spróbować, tym bardziej,że to konkurs, a zawsze można wygrać ciekawą nagrodę!
Wejdź na http://www.studiogdynia.pl i dowiedz się więcej:)

Inne tematy z forum

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...