profanacja flagi!

witam ! nie wiem czy to tylko mnie razi , bo nie widze , ani nie słyszę aby ktoś się oburzał na widok bezczeszczonych flag państwowych ! w euroamoku wszyscy zapomnieli że flaga jest biało-czerwona , a umieszczony na niej orzeł to już jest BANDERA ! , którą można powiesić na jednostkach pływających ! a na samochodach i na domach widzę pseudo flagi na , których umieszcza się wszystko co tylko fantazja podsunie producentowi np: POLSKA, Warka oficjalny sponsor reprez..... Biedronka oficj.... itp smutne to że zapomnieliśmy wszyscy w tym euroamoku o godności i szacunku do symboli narodowych ...pozdrawiam z Gdyni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: profanacja flagi!

Ja z kolei czuję niesmak, kiedy widzę flagi, kiedyś zaczepione na autach, które się zerwały i walają się na jezdni, rozjeżdżane przez kolejne pojazdy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...