prośba!!!

Temat dostępny też na forum: Nauka Kobieta
Witam! Jestem studentką II roku pielegniarstwa studiów magisterskich.Jeśli ktos z Was chciałby mi pomóc w badaniach do pracy magisterskiej to podaje link do mojej ankiety: http://www.ankietydlaciebie.pl/ankiety/pokaz/29522f38-d61e-a845-3f1b-4fe88af92903 ta ankieta dotyczy jakości życia dzieci z atopowym zapaleniem skóry, ankietę wypełniaja rodzice. Wypełnienie ankiety zajmuje dosłownie chwilkę :) Bardzo prosze o pomoc to dla mnie bardzo ważne. Jesli mozecie to porozsyłajcie znajomym, udostępniajcie gdzie tylko się da...z góry dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE

Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.

Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
analizy-statystyczne.host77.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE

a jaka jest cena takiej usługi? ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

wróżka. 100 % sprawdzalności. najlepsza w polsce. wróżbita paweł jaśniak tarot. kto zna? (11 odpowiedzi)

Od 3 miesięcy szukam wróżki. Pisałam z dwiema, ale nie porwały mnie. Ktoś poleca mi Pana Pawła...

Adwokat Dorota Giesek (5 odpowiedzi)

Jesli ktoś szuka skutecznego adwokata to polecam Panią Dorotę Giesek z Wrzeszcza. Bardzo mi...

alimenty (16 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...