ref-con

Co jest z tą firmą? Przynam, że aplikowałem tam w... październiku, ale zrezygnowałem z wyznaczonej rozmowy. A oni wciąż się ogłaszają. Takie dziadostwo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwykłe polowanie na jelenia w najgorszej odslonie. Oni szukają praktycznie na wszystkich stanowiskach .... chyba nie trzeba tego komentować. To jedna z firm na mapie trójmiasta do której nie wysyła się cv, z grupy " wieczny poszukiwacz"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też do mnie dzwonili i pytali czy będę robił po 12 godzin za 2500 brutto to jest powód wiecznych ogłoszeń , prywaciarzyk który nie chce płacić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi mówili 2100 netto. Tyle, że co druga sobota pracująca po 6h. W praktyce pewnie co każda... bo to kogoś nie ma, bo coś i tak to wychodzi w praniu. Zmiany 7-15 / 15-23
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej nie wchodzić w "ten interes"....Hiper rotacja pracowników, a warunki pracy.............Lepiej nie mówić.....A swoją drogą to już "starych" wyjadaczy( ze stażem ponad 20-letnim) to nie zatrudniają bo wiadomo-stary to już "kumaty gość"....Też kiedyś wysłałem aplikację i była ciszaaaaa/ kilka lat temu/. Inny gość z tej samej branży "połknął" mnie od ręki. Bez zbędnego przetestowania co umiem, co potrafię..Ja swoje wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...