siatkówka

Temat dostępny też na forum: Społeczność
siatkówka
Hey:) poszukujemy chętnych do gry w siatkówkę w czwartki o 18.30 w Gdyni. Wiek i płeć nie gra roli:)
więcej informacji telefonicznie 693-981-625
zależy nam już na dzisiejszym dniu!:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zinteresowany

gdzie godzina jaki poziom koszt kazimierz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

zainteresowany

rowniez jestem ciekaw poziomu :) pozdrawiam

podbijam. jaki poziom, koszt i dzielnica

Re: :)

Jestescie nienormalni. Dziewczyna podaje nr telefonu piszac, ze dzwoniac uzyska sie wiecej informacji, a Wy swoje glupie pytania. Ten pierwszy to juz w ogole pyta sie o godzine, ktora jest napisana przeciez. Nie macie jaj Panowie, boicie sie do kobiety zadzwonic.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

...

może to jest ich sport... lubią sobie chłopaki popisać... pozdr.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

masz duzo racji, ale nie zapominaj ze sa osoby niesmiale, jedni potrafia sie komunikowac w towarzystwie niczym leonardo di caprio czy tez casanova, inni zas slyszac lub widzac dziewczyne glupieja, sa osoby ktore glupieja nawet widzac jakis niesamowity motocykl, samochod czy tez monetke sprzed 100 lat
poza tym moze ten ktos zadzwonil i nikt nie odbieral? nie jest to niemozliwe, wiec postanowil napisac, skoro ktos zaklada temat automatycznie powinien sie jakis czas nim interesowac, tak czy nie?
takze jesli nie mamy nic ciekawego do powiedzenia, do pomocy, odpuscmy sobie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: :)...

Kaziku, Robercie lub Tomku... skoro tak lubicie pisać... piszcie dalej... powodzenia...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

za dużo gdybasz i stawiasz znaków zapytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...