szeregi na ul. Halnej

proszę o opinie na temat wykonania, podejścia dewelopera i wrażeń z zamieszkiwania na osiedlu.
Pozdrawiam,
Marek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: szeregi na ul. Halnej

oglądaliśmy ostatnio te szeregów ale chyba ktoś zapomniał o zrobieniu drogi dojazdowej. chyba, że deweloper daje w zestawie samochód terenowy :) chyba lepiej siódme niebo wykonanie podobne ale droga wykonana z kostki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi w Baninie sa w zlym stanie...ale to co jest przy szeregach na Halnej to wielka porazka...a deweloper nic nie robi w tym kieruku aby to zmienić. Kontakt z deweloperem jest tylko do momentu wplaty za dom...potem tylko obiecują a nic nie robią. ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkam na końcu Halnej od ponad dwóch lat, w bliżniaku kupionym od SAD-OIL, jakość wykonania jest na dobrym poziomie i z tego co czytałem na tym forum jak budują CHMARA czy też inni to jestem naprawde zadowolony, zero jakichkolwiek problemów z wychodzącą wilgocią czy brakiem wentylacji itp. Owszem zawsze się coś znajdzie do poprawki na etapie odbioru jak i później. Jest jednak mała niedogodność jeśli chodzi o złożone reklamacje, mimo zapewnień od przedstawicielki dwewlopera od ponad pół roku nie mogę się doprosić wykonania reklamacji i to jest trochę już irytujące. Jeśli chodzi o drogę to owszem budowlańcy ją dosyć mocno zdewastowali i jak na razie mają gdzieś jakiekolwiek uwagi na temat poprawienia jej stanu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Halana zostala zmasakrowana przez samochody budowlane ciekawe kto ja naprawii??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy warto zakupić szeregówkę od tego developera? noszę się z takim zamiarem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja dałem sobie spokój z Baninem, wybrałem Caple
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, jesli chodzi o jakość budynku to wszystko zalezy od szczescia. Cale osiedle robi kilka roznych ekip. Generalnie przed sfinalizowaniem tranzakcji poprosic jakiegos fachowca z dobrym sprzetem, zeby sprawdzil dom. Prawda jest to ze po zaplaceniu developer zapomina o nabywcy. Nie ma szans na realizacje reklamacji

a co macie do reklamacji?
gwarancja jest 5 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam dokladnie to, ze rok temu developer potwierdzil poprawki i do tej pory ich nie wykonal. A zaplanuj urlop, zerwij sie z pracy i czekaj caly dzien na czlowieka, zeby pod koniec dnia odebrac telefon, ze dzis nie przyjdzie. Slownosc, poszanowanie czasu, czy chocby nie unikanie kontaktu sa jednak bardzo istotne

kontakt z przedstawicielem jest jako taki wcale nie najgorszy ale jeśli chodzi o ich słowność i zaangażowanie w sprawie reklamacji to już inna bajka

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...