tynki i posadzki

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Witam jak w temacie możecie kogoś polecić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tynki i posadzki

Do tynkowania domu polecam Pana Zbigniewa Kostuch z Tuchomka
tel.691-553-062 .W zeszłym roku w Bojanie tynkował dwa domy perfekcyjna robota doradzili w tynkach i kolorach oraz dokładnie po sobie posprzątali, cena dostępna. Wykonują prace zgodnie z życzeniem zleceniodawcy i się nie irytują w przypadku jakichkolwiek zmian w trakcie roboty.Polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: tynki i posadzki

510 049 189 p. Arek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

A jakie macie w domu tyhnki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas tynki gipsowe. Zastanawialiśmy się nad cemontowo wapiennymi, nie zdecydowaliśmy się jednak z uwagi na to, ze takie tynki trzeba potem wyrównać oraz kłasć gładź. W przypadku gipsowych nie ma takiej konieczności. Co jest bardzo wygodne:

Tynki nakladaliśmy agregatem jak tutaj https://sklepagregatymalek.pl/agregat-tynkarski-m4max Efekt bardzo dobry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

używałem i każdy inny jest dużo lepszy a i dużo taniej też, więc nie polecam

U mnie najpierw posadzki anhydrytowe. I tak trzeba je szlifować z mleczka także tak czy siak będą gladkie. Aczkolwiek u mnie sufity nie były tynkowane - tynkarze wszystko posprzątali, takze bez szlifowania było legancko.

Płytki przejrzyj sobie na stronie Tubądzin: https://www.tubadzin.pl/ Maja aktualnie wiele ciekawych wzorów płytek drewnopodobnych:
image

Inne tematy z forum

Kanalizacja (6 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Ogrzewanie gazem (63 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...