witam wszystkich

kilka uwag o Baninie. My dopiero zarezerwowaliśmy mieszkanie na osiedlu familijnym budowanym przez 7-me niebo - odbiór 2014. Wydawałoby się że człowiek nic nie wie, ale od 2 lat obserwowaliśmy prowadzone budowy w tej miejscowości i wybraliśmy dewelopera j/w, czy dobrze to się okaże pewnie za kilka lat, do tej pory mamy pozytywne odczucia. Co do błota po opadach to trzeba się troszeczkę przyzwyczaić. Kilka lat wstecz mieszkaliśmy w centrum dużego osiedla w domku jednorodzinnym i podczas opadów systematycznie działka była zalewana wodą i błotem - doświadczenie mamy! Co do dojazdów to oczywiście jest problem bo myśląc o zamieszkaniu w Baninie wypadałoby mieć jakiś środek lokomocji. Samoloty - zdecydowanie mniej dokuczliwe od miejskiego hałasu a w szczególności od ukochany nastolatków wracających z dyskotek i pubów. To miejsce wybraliśmy świadomie. Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: witam wszystkich

i ?!?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miejscowi - pozytywnie nastawieni - witają nowych baniniaków :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdzie te uwagi????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

my też dopiero co kupiliśmy i mamy nadzięję wkrótce się wprowadzić:) pozdrawiamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja również witam nowych sąsiadów im więcej nas będzie tym szybciej Banino stanie się osiedlem Gdańska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Heh... Trochę niezwykłe przywitanie. Spodziewam się że wszyscy obecni na tym forum znają plusy dodatnie i ujemne naszej miejscowości.
W każdym razie witamy serdecznie i z niecierpliwością oczekujemy dalszych wpisów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...