wredne kocury

Proszę uprzejmie właścicieli kotów ( płci męskiej ) z rejonu Łąkowej, Źrodlanej, Ogrodowej i Wiśniowej o zaprzestanie uprzykszania mi życia i pilne obcięcie jajec swoim kotom. Delikatnie mówiąc mam dosyć " obsikanych " wokół domu, szyb, parapetów, leżaków i itp., które pemanentnie, co tydzień muszę spłukiwac i szorować, gdyż smród w domu jest okrutny. Ostanio jeden z Waszych kocurów był łaskaw wejść do mojego domu i opryskał siatki z zakupami leżące w sieni. Żona sugeruje abym wziął sprawy w swoje ręce i zakupił pistolet pneumatyczny lub wystrugał procę i trenował " oko " w ogródku. Szczególnie pozdrawiam ( szmata czeka u mnie w domu ) właściciela pięknego ( szarobury-tygrysek ) kocura z oklic ul. Ogrodowej. Dodam, że sam mam kotkę - wysterylizowaną.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: wredne kocury

Poniekąd rozumiem, smród jest straszny. Tez mam kota ale jest wysterylizowany i kotke.
A małżonce prosze przekazac niech sobie stuknie w głowę tłuczkiem do mięsa za to TRENOWANIE OKA. Co to za pomysł z tą proca i pistoletem! Za to grozi kara - ustawa o ochronie praw zwierząt.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kiedyś kocur narobił mi pod osłonę silnika i na silnik ... myślałem, że samochód pójdzie na zlom. Jak zassalo z wentylacja to ciuchy były do wyrzucenia a w porównaniu- na Szadólkach pachniało różami - gdybym miał wtedy tłuczek to przerobilbym tego kocura na kotlety a nie stukal się w głowe. Chce się mieć zwierzeta trzeba nietety troche mysleć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ludziom żal zwierząt ale nie żal cudzej własności. Niestety w mojej części Banina też są sasiedzi, którzy wyobraźni mają zero i wyrażaja pogardę dla innych. Ja niekiedy również mam ochotę niektóre kocury a może ich właścicieli potraktować jak zwierzęta futerkowe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...