zajęcia dla ludzi po 30 roku życia:)

mam takie nietypowe pytanie...
pamiętam,że chyba w wakacje widziałam rozwieszone plakaty ze stowarzyszenia, którego nazwy nie pamiętam, o zajęciach dla ludzi po 30r.ż. strasznie żałuję, że nie mogłam z nich skorzystać. ciekawa jestem czy Państwo może coś wiedzą na ten temat? Może teraz też jest coś organizowane w te popołudniowe wieczory. Chodzi mi o to, żeby spotkać się gdzieś z innymi osobami, porozmawiać, lub też zapisać się na jakieś kursy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zajęcia dla ludzi po 30 roku życia:)

Ja chodziłam na zajęcia. Projekty skończyły się w grudniu i oprócz wiedzy którą zdobyłam, poznałam fantastycznych ludzi. Dodam jeszcze, że kursy były bezpłatne.Z tego co wiem stowarzyszenie przygotowało nowe wnioski o środki z UE na kolejne projekty. Czy otrzymają kasę, to się okaże na wiosnę. Proszę obserwować stronę stowarzyszenia http://www.eplusi.pl

Re: zajęcia dla ludzi po 30 roku życia:)

Niestety nie udało sie tym razem pozyskac pieniedzy na zajęcia dla dorosłych. Ale będziemy znowu próbować. Kolejne konkursy powinny pojawić się niebawem. mamy pewien pomysł związany z zagospodarowaniem przestrzennym w Baninie, czymś co uporządkowałoby trochę chaos budowlany, albo chociaż "centrum"Banina jeszcze nie wiemy czy będzie to projekt miękki - same szkolenia (z zagospodarowania przestrzennego, projektowania przestrzeni) czy powiązany z jakimś działaniem. Pomysł dopiero kiełkuje nam w głowie. mamy kilka pomysłów na zdobycie pieniędzy. Na marginesie - zachęcam do zaangażowania sie w pracę stowarzyszenia - powoli brakuje nam sił:) Szczególnie zachęcam osoby, które mają doświadczenie w zdobywaniu pieniedzy lub też chciałyby przyłaczyć się do pracy nad projektem, wziąć udział w spotkaniach, podczas których ustalimy ramy projektu. mój email: u.krojec@interia.pl

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...