m3 mając mało pieniędZy

Dostaliśmy 3pokokojowe mieszkanie. Zupełnie puste drzwi i podłogi są. Okna też okej. Łazienka zrobiona. W kuchni zlewozmywak i szafka. Mamy trójkę dzieci a się nie mamy dużych pieniędzy aby to urządzić w luksusie. Nie wiem gdzie kupić kuchnię. Na wymiar nie wchodzi w grę. Pokoje dzieci też nie wiem jak się zabrać. Może ktoś doradzi gdZie kupić by nie wydać majątku. Kredyty odpadają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gotową kuchnię możesz tanio kupić w sklepach typu Castorama. Tanie meble do pokoju dzieci - np. w Jysku albo z ogłoszeń używane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: m3 mając mało pieniędZy

Ja kupiłem w.Choszcznie kuchnie modułową. Zabudowa 3 metrowej ściany dół i góra kosztowała 2400zł.
Trzeba tylko samemu zmontować szafki i je zawiesić.

Możesz też kupić meble na raty 0% - widziałam, że tak reklamują się teraz Black Red White i Bodzio Meble. Tylko sprawdz, czy to prawdziwe 0%, bez dodatkowych oplat, prowizji i ubezpieczen.

Dziękuję za rady. Kuchnie kupie w castoramie meble dla dzieci coś wybiorę w jysku. Raty i kredyty odpadają, boimy się dziś prace mamy a za dwa trzy miesiące czy rok możemy być bezrobotni.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...